Bătăusul salvamontistei va fi dus la tribunal cu propunere de arestare preventiva

Postat la: 08.02.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

Bătăusul salvamontistei va fi dus la tribunal cu propunere de arestare preventiva

Agresorul salvamontistei va fi dus la tribunal cu propunere de arestare preventiva, iar jandarmul va fi cercetat de Parchetul Militar. Constantin Palestrica, recidivistul care a agresat o salvamontista intr-un bar din statiunea Straja (Hunedoara) va fi dus luni la tribunal cu propunerea de arestare preventiva, in timp ce jandarmul montan care a asistat la incident fara sa intervina va fi cercetat de Parchetul Militar Timisoara.

Palestrica a fost retinut duminica pentru 24 de ore, dupa ce politia l-a ridicat pentru cercetari. El a fost condamnat in 2007, impreuna cu alte patru persoane, pentru tentativa de omor, dar a fost eliberat conditionat in 2013.

In ceea ce il priveste pe jandarmul montan care a asistat la incident fara sa intervina, Jandarmeria Hunedoara "a desemnat o comisie care a desfasurat activitatea de teren, pentru a stabili exact ce s-a intamplat.La finalul verificarilor, comisia a stabilit ca Jandarmeria Hunedoara sa sesizeze Parchetul Militar Timisoara, avand in vedere ca exista posibilitatea unor fapte de natura penala. Jandarmul va desfasura activitati in alta structura pana la finalizarea anchetei, pentru ca aceste cercetari sa se desfasoare corect", a declarat maiorul Nicolae Raducu, purtatorul de cuvant al IJJ Hunedoara.

La sfarsitul saptamanii trecute, salvamontista Miruna Inel (21 de ani) a fost batuta de recidivistul Constantin Palestrica intr-un bar din statiunea montana Straja (Hunedoara), la incident asistand fara sa intervina jandarmul montan Sorin Moldovan, aflat in timpul liber.

 

loading...
PUTETI CITI SI...