Bărbatul care ar fi furat arma jandarmeriţei, reţinut. Pistolul, de negăsit

Postat la: 14.08.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

Bărbatul care ar fi furat arma jandarmeriţei, reţinut. Pistolul, de negăsit

Cel care ar fi furat pistolul femeii jandarm bătută vineri seară, în timpul protestelor violente din Piaţa Victoriei din Bucureşti a fost prins.

Bărbatul are 32 de ani, potrivit anchetatorilor, şi este din Petrăchioaia, judeţul Ilfov. Tânărul a fost reţinut pentru 24 de ore, iar astăzi va fi prezentat magistraţilor cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

În faţa anchetatorilor, bărbatul a recunoscut că a lovit-o pe femeia jandarm, însă a declarat că nu deţine pistolul acesteia. Poliţiştii nu au reuşit să găsească încă arma dispărută.

Femeia jandarm care a fost bătută în timpul protestelor din 10 august încă este internată în spital. Medicii de la Spitalul Floreasca vor să îi facă investigaţii suplimentare, după ce, atât ea, cât şi colegul ei, de asemenea lovit în timpul protestelor, au acuzat dureri de cap.

Pe de altă parte, astăzi continuă, la Parchetul Militar din Bucureşti, audierile celor care au avut de suferit în timpul protestelor de vineri seară din capitală. Ieri au fost depuse peste 60 de denunţuri pe numele jandarmilor care au acţionat în piaţă.

loading...
PUTETI CITI SI...