Atentat în AFGANISTAN. Un roman rănit şi unul dat dispărut

Postat la: 02.07.2013 08:24 | Scris de: Anamaria Cadiș

 Atentat în AFGANISTAN. Un roman rănit şi unul dat dispărut

Un roman a fost rănit şi un altul este dat dispărut în urma unui atentat terorist care a avut loc, marţi dimineaţa, în capitala Afganistanului, Kabul. Cei doi români implicaţi în incident fac parte din personalul civil care deserveşte o bază logistică din Afganistan.

Potrivit Ministerului Afacerilor Externe, atentatul a avut loc marţi, 2 iulie la ora locală 4.30, la Kabul, în Afghanistan. În comunicatul MAE se arată că potrivit datelor cunoscute la acest moment, doi cetăţeni români, personal civil, se numără printre victimele atacului. Cei doi cetăţeni români sunt angajaţi, pe bază de contract, la o firmă internaţională care deserveşte o bază logistică din Kabul.

Unul dintre cei doi români implicaţi în atentat este rănit şi se află sub îngrijire medicală, în timp ce cel de-al doilea este dat dispărut. "Misiunea diplomatică a României se află în contact permanent cu autorităţile locale şi este pregătită sa acorde asistenţa consulară necesară, în baza competenţelor legale", se mai arată în comunicat.

 

PUTETI CITI SI...
DE ACELASI AUTOR...
DIN ACEEASI CATEGORIE...