Astrologul Ioan Burculet, despre alegerile prezidentiale: "Aceeasi influenta ca in 1989. Va fi o schimbare la care nu se va astepta nimeni!"

Postat la: 02.02.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

Astrologul Ioan Burculet, despre alegerile prezidentiale:

Astrologul Ioan Burculet sustine ca Romania va avea parte de o surpiza total neasteptata la sfarsitul anului 2019. Intr-un interviu acordat DCNews, astrologul Ioan Burculet a facut o serie de previziuni pentru anul 2019:

„Este o chestiune interesanta spre finalul anului 2019, cand Romania va intra sub incidenta urmatoarei revolutii solare, adica anul astrologic din 17 octombrie 2019. Va fi o surpriza la care nu se va astepta nimeni (n.r. cu privire la numele presedintelui Romaniei). Atat pot sa va spun.

Este un Uranus care va aduce elementul surpriza. M-am gandit la o dinamica si la o ecuatie la care nu s-ar gandi nimeni acum: nu zic ca va veni, la final de an, monarhia in Romania, dar nu ar fi imposibil. Acel Uranus a mai avut o influenta in 1989. Atunci, a fost o scindare de putere, a fost revolutie.

Toti stim ce s-a intamplat. Pe mine ma intereseaza din punct de vedere astrologic, nu politic. La sfarsitul lui 2019, in ultimul trimestru, va fi prezent acelasi Uranus. Nu va veni cu revolta, cu rebeliune, ci cu o reforma totala in sfera politica. Uranus nu prea sta la discutii. Multe partide vor fi sifonate. Va fi o schimbare la care nu se va astepta nimeni, nu o va lua nimeni in calcul", a declarat astrologul Ioan Burculet.

loading...
PUTETI CITI SI...