Arsinel la iesirea de la DIICOT: "Pe medicul Lucan il voi aprecia si ii voi purta recunostinta"

Postat la: 11.01.2018 15:27 | Scris de: ZIUA NEWS

Arsinel la iesirea de la DIICOT:

Celebrul actor Alexandru Arsinel a fost audiat astazi, de procurorii DIICOT, in dosarul medicului Mihai Lucan. Dupa mai bine de patru ore de audieri, actorul le-a marturisit jurnalistilor ca in ciuda scandalului, ii va fi recunoscator mereu celebrului profesor.

"A fost o intalnire civilizata, cu intrebari de bun simt, in care am incercat sa dau raspunsuri. Pe medicul Lucan il voi aprecia si ii voi purta recunostinta. In rest, nu va pot spune mare lucru.", le-a declarat Alexandru Arsinel jurnalistilor. Este alerta maxima dupa ce o ambulanta a fost chemata de urgenta la sediul DIICOT. Acolo se afla actorul Alexandru Arsinel, unde este audiat in dosarul medicului Lucan.

Este alerta maxima dupa ce o ambulanta a fost chemata de urgenta la sediul DIICOT, unde actorul Alexandru Arsinel este audiat. Actorul da explicatii in dosarul care-l vizeaza pe medicul Mihai Lucan, potrivit Romania TV. Problemele de sanatate ale celebrului actor sunt binecunoscute: recent, pe 11 decembrie, Arsinel a suferit o interventie pe cord. Medicii i-au montat mai multe stenturi dupa ce actorul a suferit un infarct.

De-a lungul timpului, problemele de sanatate s-au tinut lant pentru Alexandru Arsinel In iulie 2012, actorul s-a operat de hernie de disc. N-a apucat sa faca prea multa recuperare, pentru ca un an mai tarziu ajungea din nou pe patul de spital, pentru transplantul de rinichi. Transplant care, de altfel, l-a si adus in fata procurorilor DIICOT. Actorul Alexandru Arsinel este audiat ca martor si da detalii procurorilor despre transplantul facut de Mihai Lucan in 2013.

loading...