Anca Nedea ca Obama: "Vă rog să aveți credință. Nu în abilitatea mea de a provoca schimbarea - ci în a voastră"

Postat la: 21.01.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

Anca Nedea ca Obama:

Prin infiintarea Ministerului Turismului, Autoritatea Nationala pentru Turism, condusa de catre Anca Nedea Pavel, s-a desfiintat. Intrucat, din ratiuni politice, Anca Nedea Pavel nu s-a mai regasit in echipa Ministerului Turismului, fapt pentru care la plecare din functie a transmis, ieri. urmatorul mesaj de multumire pentru colaboratori din autoritate cat si pentru cei din lumea turismului:

"Dragi prieteni și colaboratori,

A venit momentul în care vin în fața dumneavoastră, la sfârșit de mandat, pentru a vă adresa mulțumirile mele sincere pentru buna colaborare și comunicare, pe perioada mandatului meu de Președinte al Autorității Naționale pentru Turism (octombrie 2015- ianuarie 2017). Pentru mine, mai mult decât un exercițiu administrativ și o provocare pe plan personal, această perioadă a fost definită de dorința de a face mai mult și mai bine, de a contura o direcție de dezvoltare sănătoasă a turismului, de a aduce un suflu nou și o abordare participativă, comună, a statului și a industriei ospitalității din România.

Las în urma mea proiecte la care am lucrat cu drag, o Viziune de Dezvoltare și Marketing a turismului românesc, pe care am elaborat-o împreună cu dumneavoastră, mii de ore de muncă și implicare. Sunt recunoscătoare pentru șansa care mi-a fost dată și merg mai departe, parafrazez, fără a mă întreba ce face turismul românesc pentru mine, ci ce mai pot face eu pentru turismul românesc. Vă doresc și îmi doresc să ne regăsim pe plan profesional mereu, într-un mediu economic și o industrie a ospitalității în continuă creștere, să punem în slujba acestui domeniu pasiunea și profesionalismul care ne caracterizează și, în continuare, împreună, să redefinim și să dezvoltăm în permanență acest domeniu strategic, turismul. Pentru noi și pentru România.

Cu deosebită considerație și aleasă prietenie,
Anca Pavel-Nedea
Președinte al Autorității Naționale pentru Turism

PS. Pentru că întâmplarea fericită face ca mandatele noastre să se încheie în momente de timp foarte apropiate, mă alătur mesajului președintelui SUA, Barack Obama, și "vă rog să aveți credință. Nu în abilitatea mea de a provoca schimbarea - ci în a voastră".

loading...
PUTETI CITI SI...