Agentul de poliție pedofil refuză evaluarea psihiatrică: "Sunt bolnav de diabet, nu la cap!"

Postat la: 12.01.2018 15:35 | Scris de: ZIUA NEWS

Agentul de poliție pedofil refuză evaluarea psihiatrică:

Eugen Stan refuză să fie supus unui examen psihiatric și are și un argument pentru care nu acceptă acest lucru. „Sunt bolnav de diabet, nu la cap", le-ar fi spus Eugen Stan anchetatorilor.

În urma perchezițiilor, polițiștii au găsit în locuința sa din Măgurele o cameră în care agresorul ține zeci de jucării sexuale pe care a declarat că le folosea doar cu concubina sa. În telefoanele și în laptopul acestuia au fost găsite mai multe informații care îndreptățesc concuzia că Eugen Stan poate fi considerat deviant din punct de vedere sexual. Oamenii legii au descoperit mai multe discuții între pedofil și minori, discuții cu diverse femei în care tema principala este reprezentată de actul sexual, dar au descoperit și că agresorul frecventează site-urile cu conținut destinat adulților.

Expertul criminalist Liviu Chesnoiu a vorbit despre comportamentul lui Eugen Stan , oferind o declarație postului de televiziune Antena 3. Avem de-a face cu un individ pe care, nu ştiu de ce, îl numim poliţist. Noi îi jignim pe poliţiştii adevăraţi, el nu a prins niciodată un hoţ. Se va ordona o anchetă, un examen psihiatric, chiar dacă refuză acest examen, îi va agrava situaţia. Omul acesta are un avocat care îl îndrumă. Omul acest invocă tot felul de chestii de felul acesta, dar poate va fi supus şi testului poligraf", a declarat Liviu Chesnoiu.

loading...