Agentul de poliție pedofil, decorat în anul 2012 cu ordinul "Bărbăţie şi Credinţă"

Postat la: 12.01.2018 08:18 | Scris de: ZIUA NEWS

Agentul de poliție pedofil, decorat în anul 2012 cu ordinul

Polițistul a fost acuzat de alte 15 agresiuni comise asupra minorilor, una dintre aceasta fiind recunoscută personal de către el în timpul interogatoriului. În urmă cu câteva zile, polițiștii au evectuat o percheziție la domiciliul agresorului din Măgurle în urma căreia au găsit mai multe jucării sexuale, ascunde într-o cameră închisă cu o cheie.

Ultima descoperire este legată de sfera profesională a agresorului și reprezintă recunoașterea muncii pe care acesta a depus-o în anii 20101, 2012. Agentul a primit, în anul 2012 ordinul "Bărbăție și Credință", potrivit Monitorului oficial din data de 9 iulie 2012.

"În vigoare de la 09 iulie 2012
În temeiul prevederilor art. 94 lit. a) şi ale art. 100 din Constituţia României, republicată, ale art. 4 alin. (1), ale art. 8 şi ale art. 11 din Legea nr. 29/2000 privind sistemul naţional de decoraţii al României, cu modificările şi completările ulterioare,
având în vedere propunerea ministrului administraţiei şi internelor,în semn de apreciere pentru implicarea directă în combaterea efectelor provocate de condiţiile meteorologice excepţionale din iarna 2011-2012, prin salvarea de vieţi omeneşti, deblocarea drumurilor şi ajutarea populaţiei sinistrate, pentru îndeplinirea exemplară a misiunilor încredinţate de-a lungul întregii lor cariere, Preşedintele României decretează:
Se conferă Medalia Bărbăţie şi Credinţă clasa a III-a, cu însemn pentru civili: domnului agent şef principal de poliţie Stan Ion Eugen", se arată explcit în Monitorul Oficial din 9 iulie 2012.

Vă reamintim că Eugen Stan este în vârstă de 45 de ani și lucra ca agent de poliție de mai bine de 10 ani. El a abuzat sexual doi copii într-un lift și a fost dat pe mâinile polițiștilor de colegii săi care l-au recunoscut atunci când au privit cu atenție buletinele de știri. Nu este prima dată când bărbatul abuzează sexual niște minori, el a recunoscut încă o faptă similară pe care a comis-o în anul 2015, iar oamenii legii îl suspectează de alt 15 cazuri. Mai mult decât atât, chiar el le-a declarat polițiștilor că "iubește de mai mulți ani copiii".

loading...