AFI Cotroceni - Sarabanda abuzurilor continua

Postat la: 03.10.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

AFI Cotroceni - Sarabanda abuzurilor continua

Ca urmare a mediatizării practicilor mafiote ale AFI COTROCENI, reprezentanților S.C. CRAFT BOUTIQUE S.R.L. li s-a comunicat, faptul că pot merge la Centrul Comercial pentru a-și recupera, atât marfa sechestrată la data de 30.09.2018, cât și mobilierul magazinului.

De asemenea, S.C. PARK COTROCENI S.A. le-a comunicat faptul că sunt obligați să continue activitatea, sens în care trebuie să redeschidă urgent magazinul. Văzând această abordare, deși nici prin cap nu le trece să continue activitatea într-un loc în care a fost sechestrați cu două zile înainte, reprezentanții societății s-au deplasat în Centrul Comercial pentru a vedea dacă mobilierul magazinului a fost repus pe poziția inițială.

Ceea ce au constatat le-a confirmat faptul că reprezentanții S.C. COTROCENI PARK S.A. acționează, nu doar abuziv, într-un dispreț total față de orice normă legală și morală, dar și fără pic de logică. În condițiile în care, la data de 02.10.2018, ora 16,00, pe poziția inițială pe care se afla Magazinul CRAFT BOUTIQUE, se afla nici jumătate din mobilier, mobilier în care nu se afla absolut nimic din marfa sechestrată, oare cum și-au imaginat reprezentanții S.C. COTROCENI PARK S.A. reluarea activității ?

Mai mult, ca urmare a dispoziției mafiote de a dezasambla mobilierul magazinului cu persoane nespecializate, fără a le aduce la cunoștință reprezentanților societății acest lucru, partea din mobilier repusă pe poziții prezintă distrugeri vizibile, fapt care îi îndreptățește pe reprezentanții S.C. CRAFT BOUTIQUE S.R.L. să formuleze plângere penală, cel puțin pentru săvârșirea infracțiunii de distrugere.

Deoarece acțiunile reprezentanților S.C. COTROCENI PARK S.A., societate care administrează Mall-ul AFI Cotroceni, sunt complet ilogice, fiind îndreptate împotriva societăților care le plătesc chirii exorbitante pentru ca ei să existe și să prospere, vom urmări cu atenție evoluția evenimentelor.

loading...
PUTETI CITI SI...