Adolescenta in stare GRAVA dupa ce s-a ELECTROCUTAT pe un vagon de tren pentru un SELFIE

Postat la: 28.07.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

Adolescenta in stare GRAVA dupa ce s-a ELECTROCUTAT pe un vagon de tren pentru un SELFIE

O adolescenta de 16 ani din Adjud a fost grav ranita, luni seara, dupa ce s-a urcat pe un vagon de tren pentru a-si face selfie si s-a electrocutat la firele de inalta tensiune, suferind arsuri pe mare parte a corpului.

Potrivit anchetatorilor, adolescenta de 16 ani a mers luni seara impreuna cu doua prietene in triajul Statiei CFR Adjud, intr-o zona in care sunt mai multe vagoane in conservare. Adolescenta s-a urcat pe un vagon, cel mai probabil cu intentia de a face selfie, si s-a apropiat prea mult de linia de inalta tensiune, ceea ce a dus la formarea unui arc electric. Fata s-a electrocutat, suferind arsuri pe mare parte a corpului.

Un barbat care trecea prin zona a vazut ce s-a intamplat si a sunat la 112, iar adolescenta a fost dusa cu o ambulanta la Focsani, de unde a fost preluata de un elicopter SMURD si transportata la Spitalul de Arsi din Bucuresti.

"Adolescenta a a suferit arsuri pe mai mult de 90% din suprafata corpului. A fost intubata, ventilata mecanic, stabilizata si predata elicopterul SMURD Galati, care a dus-o la Spitalul de Arsi din Capitala", a declarat medicul Dorinel Ticu de la Serviciul de Ambulanta. Conform anchetatorilor, la sosirea politistilor la fata locului cele doua fete care o insotisera pe victima in zona vagoanelor dezafectate nu mai erau acolo.

 

loading...
PUTETI CITI SI...