ADMITERE FACULTATE 2013. Universitatea de Medicină și Farmacie "Carol Davila" București

Postat la: 10.07.2013 16:46 | Scris de: Anamaria Cadiș

 ADMITERE FACULTATE 2013. Universitatea de Medicină și Farmacie

Absolvenții clasei a XII-a care doresc să urmeze cursurile universitare la Universitatea de Medicină și Farmacie "Carol Davila" din București mai au doar câteva zile până să se înscrie pentru a susține examenul de admitere.

Admiterea la studiile universitare de licenţă în UMF „Carol Davila" București se realizează prin două modalități: concurs de admitere prin probă unică, scrisă, în limba română sau concurs de admitere prin evaluarea performanțelor și a realizărilor personale ale candidaților, așa cum rezultă din dosarul personal.

Depunerea dosarelor pentru înscriere se face în perioada 15-19 iulie între orele 9.00 și 15.00 la secretariatul facultăților. Examenul de admitere va avea loc în ziua de 24 iulie pentru toate facultăţile (Medicină, Medicină Dentară, Farmacie şi Facultatea de Moaşe şi Asistenţă Medicală), ora de începere a probei scrise fiind ora 900 pentru facultăţile de Medicină şi Farmacie, respective ora 1600 pentru facultatea de Medicină dentară şi FMAM.

În cadrul UMF, pentru anul universitar 2013-2014, candidații pot opta pentru specializările Medicină (6 ani), Medicină Dentară (6 ani), Farmacie (5 ani), Moașe și Asistență Medicală Generală (4 ani) sau Balneofizioterapie, Laborator clinic, Radiologie și Imagistică, Tehnică Dentară, Asistență Dentară și Asistență de Farmacie de câte 3 ani.

Taxa de înscriere este de 200 lei pentru toate facultăţile şi specializările și trebuie plătită în momentul înscrierii.
Persoanele care decid să urmeze cursurile facultății în regim de taxă, trebuie să achite prima tranşă a taxei, în cuantum de 4.500 lei pentru Medicină, Medicină dentară, Farmacie şi 3.000 lei pentru FMAM, în perioada 5-9 august. În caz contrar, pierd dreptul de înmatriculare ca student în anul universitar 2013-2014.


VEZI specializările UMF Carol Davila aici

Află mai multe despre admitere AICI

 

PUTETI CITI SI...
DE ACELASI AUTOR...
DIN ACEEASI CATEGORIE...