Acesta este recidivistul care a ingrozit Timisoara. A batut cu salbaticie, cu un scaun, o femeie, pe care a jefuit-o. Ce le-a spus talharul politistilor

Postat la: 05.02.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

Acesta este recidivistul care a ingrozit Timisoara. A batut cu salbaticie, cu un scaun, o femeie, pe care a jefuit-o. Ce le-a spus talharul politistilor

A ajuns in Arestul IPJ Timis. Tanarul de 27 de ani care a batut cu scaunul o angajata a unui bar cu pacanele din Timisoara, apoi sub amenintarea unui cutit i-a furat doua telefoane si niste bani, a fost audiat de politistii care l-au prins la numai 4 ore de la comiterea talhariei.

Incidentul de o violenta extrema s-a produs intr-un local din cartierul Mehala, pe strada Closca, una dintre cele mai circulate din Timisoara, marti in jurul orei 13.30. Barbatul a pierdut o suma insemnata la jocurile mecanice si a decis sa-si verse furia asupra unei barmanite. A batut-o cu bestialitate, cu pumnii, iar mai apoi cu un scaun, in timp ce femeia era prabusita la pamant.

A scos si un cutit, i-a smuls doua telefoane mobile si 2000 de lei, apoi a disparut. Femeia, in varsta de 22 de ani, a fost preluata de o ambulanta, in stare grava, si a fost transportata la spital. Politistii l-au identificat rapid pe barbat, cu ajutorul imaginilor de pe camerele de supraveghere din bar, iar cateva ore mai tarziu l-au capturat si l-au dus la audieri.

Agresorul a recunoscut ca el a batut-o pe tanara. Le-a spus oamenilor legii ca nu-si explica ce l-a impins la atacul furibund si ca ii pare rau de ceea ce s-a intamplat.

Mai mult, inainte de a veni la sala de pacanele de pe strada Closca, jucase intr-un alt local unde pierduse 600 de lei. A venit decis sa-si recupereze pierderea. Cu doar cateva clipe inainte sa o ia la bataie pe angajata, fratele acesteia tocmai iesise din local. Avea sa se intoarca exact in momentul in care agresorul fugea si a inteles ce grozavie s-a petrecut in lipsa lui abia cand si-a gasit sora inconstienta prabusita la pamant.

Atacatorul are 2 copii mici acasa si o sotie insarcinata cu al treilea. Tanarul e recidivist, a mai facut puscarie pentru furturi din locuinte si a fost eliberat in urma cu un an. Barbatul va fi cercetat pentru talharie calificata. In cursul zilei de miercuri va fi prezentat judecatorilor cu propunere de arestare preventiva. Acesta este al doilea atac dat in Timisoara, intr-un local cu pacanele, in ultima luna. In 12 decembrie, un alt tanar a patruns intr-un asemenea bar inarmat cu o maceta.

loading...
PUTETI CITI SI...