Accident grav pe DN7, intre un autoturism si un TIR. Cel putin doi morti

Postat la: 23.03.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

Accident grav pe DN7, intre un autoturism si un TIR. Cel putin doi morti

Un accident grav s-a petrecut, joi dimineata, pe DN7 intre Pitesti si Rm Valcea: doua persoane si-au pierdut viata dupa ce un Logan s-a ciocnit frontal cu un TIR. Traficul este ingreunat, se circula pe un fir alternativ.

Un accident grav s-a petrecut, joi dimineata, pe DN7 intre Pitesti si Rm Valcea: doua persoane si-au pierdut viata dupa ce un Logan s-a ciocnit frontal cu un TIR in zona localitatii Valea Ursului, chiar inainte de intrarea pe Dealul Negru, loc unde se intampla de regula multe accidente grave. Accidentul a avut loc la ora 7,00. Potrivit primelor informatii, autoturismul a intrat pe contrasens si s-a ciocnit frontal cu autocamionul. Cele doua persoane decedate sunt soferul si un pasager din autoturism.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza ca din pricina unei coliziuni frontale dintre un autotren si un autoturism, circulatia rutiera pe DN7 (E81) Pitesti - Ramnicu Valcea se desfasoara la aceasta ora ingreunat, pe un fir alternativ, la kilometrul 104, in zona localitatii argesene Valea Ursului. Conducatorii auto sunt sfatuiti sa manifeste intelegere fata de situatia creata si sa respecte indicatiile politistilor rutieri prezenti la fata locului.

loading...
PUTETI CITI SI...