Accident grav în Bihor: trei victime, după un impact violent cu o căprioară

Postat la: 14.11.2017 08:44 | Scris de: ZIUA NEWS

Accident grav în Bihor: trei victime, după un impact violent cu o căprioară

Un accident rutier s-a soldat cu trei victime, luni dimineață, la Cefa, pe Dn79, după ce o căprioară a sărit pe carosabil. Un bărbat în vârstă de 29 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe direcția Arad- Oradea, a lovit o căprioară care a pătruns brusc în fața acestuia.

Astfel, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, iar autoturismul s-a răsturnat în șanțul de pe partea stângă a direcției sale de deplasare. La fața locului a intervenit un echipaj de pompieri militari cu o autospecială de intervenție cu modul de descarcerare și un echipaj de pompieri militari paramedici, echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD Oradea.

Conform bihon.ro, pompierii militari au acționat pentru descarcerarea șoferului și a unei pasagere de pe bancheta din spate, deoarece au rămas captivi în autovehiculul grav avariat, dar și pentru acordarea primului ajutor calificat conducătorului auto, aflat în stare de inconștiență. De asemenea, toate cele trei victime accidentate au fost transportate la spital.

loading...