Accident cumplit pe DN6! Două TIR-uri s-au ciocnit violent, iar unul dintre șoferi a rămas încarcerat

Postat la: 12.02.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

Accident cumplit pe DN6! Două TIR-uri s-au ciocnit violent, iar unul dintre șoferi a rămas încarcerat

Accident cumplit produs chiar în această dimineață pe un drum național care tranzitează județul Teleorman. Două TIR-uri s-au ciocnit violent pe DN 6 în localitatea Drăgănești Vlașca. În urma impactului, unul dintre șoferi a rămas încarcerat în cabina mastodontului. La fața locului intervin două echipaje SMURD, descarcerarea, medicii de la ambulanță și pompierii teleormăneni.

Manevrele de extragere a victimei sunt în curs în aceste momente. Direcția Regională de Drumuri și Poduri București anunță că pe DN 6, km 61+250 firul București-Alexandria este blocat. Se circulă pe celălalt fir dirijat de poliție. Carosabilul este umed, iar traficul îngreunat.

Un conducător al unui autotren în vârstă de 45 de ani din județul Dolj, în timp ce conducea un autotren pe DN 6 nu a adaptat viteza în curbă și a intrat în coliziune frontală cu un autotren care circula regulamentar din sens opus, autotren condus de un bărbat în vârstă de 37 de ani din Bulgaria.

În urma impactului, conducătorul auto vinovat de producerea accidentului a suferit vătămări corporale, acesta fiind transportat la spital in vederea acordării de îngrijiri corporale. Ambii conducători auto au fost testați alcooltest, rezultatele fiind negative.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspect săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, urmând a se propune soluție prin Parchet.

loading...
PUTETI CITI SI...