A vrut să-şi omoare fiul la betie pentru ca a vrut sa-i dea o lectie de viata

Postat la: 05.10.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

A vrut să-şi omoare fiul la betie pentru ca a vrut sa-i dea o lectie de viata

Un bărbat, în vârstă de 60 de ani, din comuna Runcu, și-a înjunghiat propriul fiu, după ce au băut împreună până când și-au pierdut mințile. Cei doi s-au certat, iar tatăl, deranjat de cuvintele fiului său, în vârstă de 36 de ani, a vrut să-i dea o lecție. Gheorghe Păvălănescu a luat un cuțit și și-a înjunghiat fiul. Scandalul a fost auzit de vecinii care au chemat poliția și Ambulanța.

Tânărul a fost operat de urgență și acum se află internat la Secția de Chirurgie a Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu. „În cursul dimineții de vineri a venit un pacient care, din declarații, a fost înjunghiat de tatăl lui. Are o plagă subaxiliară, care a fost suturată. Se află internat în Secția de Chirurgie. Nu-i este pusă viața în pericol, dar trebuie internat mai multe zile", a spus Gheorghe Stanciu, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență.

Tatăl acuzat de tentativă de omor nu a vrut să comenteze incidentul. Bărbatul a fost reținut și apoi arestat preventiv pentru tentativă de omor. „Admite propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj şi dispune arestarea preventivă a inculpatului Păvălănescu Gheorghe, pe o durată de 30 zile, începând cu 03.10.2015 până la 01.11.2015, inclusiv, cercetat pentru infracţiunea de tentativă la omor. (...) Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore", se arată în hotărârea Tribunalului Gorj.

 

loading...
PUTETI CITI SI...