A trait 109 ani, iar pe patul de moarte a spus secretul unei vieti lungi: "Nu va maritati"

Postat la: 11.02.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

A trait 109 ani, iar pe patul de moarte a spus secretul unei vieti lungi:

Jessie Gallan, din Scotia, a trait o viata lunga, de 109 ani, devenind una dintre cele mai longevive persoane din istoria acestei tari. Inainte de a muri, in martie 2015, ea a dezvaluit care este secretul unei vieti lungi.

Desi a decedat in urma cu aproape patru ani, cuvintele ei inca traiesc in inimile si mintile oamenilor din intreaga lume. Si asta datorita unor interviuri memorabile la care Jessie a participat, in anul anterior mortii sale. In anul 2014, ea a declarat ca a reusit sa ajunga la aceasta varsta frumoasa deoarece s-a tinut departe de barbati. Potrivit lui Jessie, barbatii sunt „mai multe probleme decat merita". De asemenea, ea a dezvaluit ca manca in fiecare zi terci de ovaz (porridge), iar acesta ar putea fi unul dintre motivele pentru care a atins o varsta atat de inaintata.

Gallan s-a nascut in anul 1906, in Kintore, Scotia, unde familia ei formata din opt persoane locuia intr-o casa cu doua camere. Desi au avut mereu probleme financiare, copilaria ei a fost una foarte fericita. Jessie, care nu s-a casatorit niciodata, a renuntat la studii si a decis sa isi incerce norocul ca ospatarita si camerista. A lucrat in industria serviciilor foarte mult timp.

Cand a ajuns la batranete s-a mutat intr-o casa de batrani, specializata in ingrijirea varstnicilor bolnavi sau singuri. Acolo, Gallan a participat la diverse activitati si intotdeauna socializa cu cea mai buna prietena a sa, Sarah Jane. „Secretul vietii mele lungi este acela ca m-am tinut departe de barbati. Reprezinta doar mai multe probleme decat merita", afirma ea in ianuarie 2015. Jessie Galland a avut o viata simpla, dar frumoasa. A incetat din viata la varsta de 109 ani, avand familia alaturi.

loading...
PUTETI CITI SI...