A renuntat la job si la iubitul politician pentru relatia de iubire dintre ea si Irinel Columbeanu!

Postat la: 11.06.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

A renuntat la job si la iubitul politician pentru relatia de iubire dintre ea si Irinel Columbeanu!

Detalii nestiute despre Oana Cojocaru, noua cucerire a lui Irinel Columbeanu. In varsta de 21 de ani, bruneta a renuntat la iubit si la locul de munca pentru a forma un cuplu cu miliardarul de la Izvorani. Inainte sa-l intalneasca pe fostul sot al Monicai Gabor, tanara a avut o relatie cu un membru din "aripa tanara" a unui partid liberal.

Irinel Columbeanu (61 de ani) are o iubita noua, de care pare mai indragostit ca niciodata! Este vorba despre manechinul Oana Cojocaru (21 de ani). Intre cei doi este o diferenta de varsta de 40 de ani, dar bruneta spune ca nu ii pasa, pentru ca il iubeste pe omul de afaceri. La fel ca Monica Gabor, fosta sotie a lui Irinel Columbeanu, Oana s-a nascut si a crescut in judetul Bacau. Miliardarul a cunoscut-o la un festival de moda, unde el era spectator, iar ea a urcat pe podium sa inmaneze premii.

A fost momentul-cheie, in care Oana Cojocaru i-a atras atentia lui Irinel Columbeanu. Iar, in clipa de fata, au ajuns sa formeze cel mai nou cuplu din showbiz. A fost doar o chestiune de timp pana ce pustoaica de 21 de ani si omul de afaceri sa aiba o relatie, despre care sursele noastre ultra-documentate sustin ca a fost "intermediata" de o doamna blonda... Dar asupra identitatii acesteia si a "schemei" folosite ca s-o atraga pe Oana in spectaculoasa „combinatie" vom reveni!

Interesant este faptul ca, pentru a fi impreuna cu miliardarul, manechinul a facut anumite "sacrificii". Conform surselor citate, Oana Cojocaru avea o relatie cu un pusti de varsta ei, membru in "aripa tanara" a unui partid liberal. Imediat ce a intrat intr-o legatura cu Irinel Columbeanu, bruneta in varsta de 21 de ani a rupt relatia cu cel care aspira la o cariera politica de succes. Mai mult, tanara a renuntat inclusiv la un job pentru a fi alaturi de cunoscutul afacerist, la Izvorani.

Bruneta lucra la o agentie consacrata, pe post de manechin. Relatia cu omul de afaceri ar fi facut-o, insa, sa renunte nu doar la job, ci si la prieteni. S-ar fi rupt total de persoanele cu care obisnuia sa iasa in oras si sa se distreze. Si-a abandonat, practic, anturajul in care isi petrecea timpul liber, mai spun sursele noastre. Oana Cojocaru nu a renuntat, totusi, la apartamentul din Bucuresti in care locuia, cu chirie, pana sa-l cunoasca pe Irinel Columbeanu.

De dragul lui Irinel Columbeanu, Oana si-ar fi dat, astfel, viata peste cap. Mai mult, ea ar fi ajuns „persona non-grata" la fostul loc de munca. Motivul? Oana Cojocaru ar fi trebuit sa fie prezenta la Monaco, la un eveniment de top. Biletele de avion au fost cumparate. Bruneta nu a mai dat, insa, niciun semn dupa prima noapte petrecuta in vila de la Izvorani. Lucru care le-ar fi deranjat enorm pe fostele colege ale Oanei, potrivit surselor citate.

Pana sa-l cunoasca pe Irinel Columbeanu si sa aiba o relatie cu tanarul politician, Oana Cojocaru s-ar mai fi iubit cu un tanar de varsta ei, originar din Constanta. Oana Cojocaru si Irinel Columbeanu au aparut, recent, intr-o emisiune TV, unde au povestit cum s-au cunoscut. Omul de afaceri a marturisit ca "a pus ochii pe ea" la o prezentare de moda, unde bruneta a defilat pe podium. Dupa acest episod, el ar fi contactat-o pe Facebook, apoi s-a infiripat o relatie de iubire intre cei doi. Realitatea, insa, pare a fi un pic diferita.

"E o relatie de iubire, bineinteles! E o poveste simpla, nu e foarte complicata", a spus Oana Cojocaru. Legat de ce cred parintii ei despre faptul ca a devenit iubita lui Irinel Columbeanu, bruneta sustine ca acestia nu au nimic impotriva: "Nu vad o problema in legatura cu diferenta de varsta. Prietenii au spus ca este decizia mea orice as face. Nu am avut multe pareri. Nu vad o problema in asta (n.r. varsta). Tata a spus ca este alegerea mea, mama la fel".

Irinel Columbeanu a mai dezvaluit ca nu a fost la Bacau sa-i cunoasca pe parintii iubitei lui, desi Oana a recunoscut ca l-a invitat: "Nu m-am dus niciodata la Bacau! Dumnezeu stie cum de sunt si Oana si Monica tot din Bacau. Eu nu m-am dus niciodata la Bacau!".

loading...
PUTETI CITI SI...