A fost vândut apartamentul de lux al lui Dan Voiculescu. Ce sumă s-a plătit pentru acesta

Postat la: 29.05.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

A fost vândut apartamentul de lux al lui Dan Voiculescu. Ce sumă s-a plătit pentru acesta

ANAF a început valorificarea proprietăților sechestrate de la omul de afaceri Dan Voiculescu după ce acesta a fost trimis în închisoare anul trecut. Prima licitație a fost pentru apartamentul de lux al mogulului media, situată pe Șoseaua Kiseleff din Capitală.

Cinci persoane, fizice și juridice s-au înscris la licitație, iar una dintre acestea va putea intra în posesia casei de lux peste cinci zile, atunci când trebuie să vireze cei 400.000 de euro oferiți la licitație.

Noul proprietar a oferit 1,9 milioane de lei, aproximativ 400.000 de euro, peste prețul de pornire, însă numele lui nu a fost făcut public, potrivit postului Digi 24. La licitaţie, în numele celui declarat adjudecatar (câștigător), a participat o femeie.

ANAF a scos la vânzare prima proprietate deţinută de Dan Voiculescu: un apartament de patru camere de 200 mp situat pe Şoseaua Kiseleff, construit în 1961. Prețul de pornire al licitației locuinței a fost de 1.410.000 lei (320.000 euro)

Potrivit informaţiilor, pe surse, la licitație s-a înscris firma Intact Publishing, deţinută de Intact Production. Aceasta a fost însă descalificată. „Intact Publishing a fost respinsă pentru că a fost considerată de ANAF ca fiind persoană interpusă", au explicat sursele citate.

loading...
PUTETI CITI SI...