A demisionat ministrul Apărării. Ce explicaţii a dat

Postat la: 19.11.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

A demisionat ministrul Apărării. Ce explicaţii a dat

Mihai Fifor a demisionat, astăzi, din fruntea Ministerului Apărării Naţionale. Gestul vine în ziua în care PSD se reuneşte în Comitetul Executiv Naţional ca să discute despre remanierea guvernamentală.

Mihai Fifor este şi vicepreşedinte PSD. „Am făcut o analiză și am considerat că pot să merg alături de echipa de la partid să pregătim cei doi ani care urmează. Am rugat-o pe doamna premier Dăncilă și președintele Dragnea să fie de acord să îmi depun mandatul și să merg la partid pentru a întări echipa", a declarat, astăzi, Fifor. Televiziunile naţionale relatează că la Apărare s-ar întoarce Gabriel Leş, la propunerea Vioricăi Dăncilă. Leş a mai fost ministru în Guvernul Grindeanu.

Pe de altă parte, înainte de şedinţa CEx, Gabriela Firea a anunţat că renunţă la preşedinţia interimară a PSD Bucureşti. „Mi-am depus acum demisia din calitatea de președinte interimar la PSD București. Este o formă de protest a mea pentru faptul că de doi ani, domnul Dragnea a blocat alegerile la acestă organizație și la altele (...) pentru a fi vulnerabili și de a depinde de domnia sa", a spus Firea.

loading...
PUTETI CITI SI...