A cazut un avion in Braila! Sunt doua victime!

Postat la: 01.08.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

A cazut un avion in Braila! Sunt doua victime!

Un avion de mici dimensiuni s-a prabusit in aceasta dimineata, pe un camp in judetul Braila. Doua persoane au fost ranite. Potrivit primelor informatii este vorba de un avion utilitar, care s-a prabusit sambata dimineata, intr-o cultura de orez din judetul Braila, in apropierea localitatii Stancuta.

Doua persoane au fost ranite si transportate de urgenta la Spitalul Judetean Braila. Colonelul Stefan Stoian, purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Braila, a declarat ca, in jurul orei 7.40, o persoana a sunat la numarul de urgenta 112 si a anuntat prabusirea unui avion utilitar intr-o orezarie din comuna Stancuta, mentionand ca doua persoane au coborat din aparatul de zbor, iar una ar avea rani mai grave.

Avionul apartine unei societati din Galati si a fost inchiriat de o firma din Braila pentru a imprastia ingrasamant. in urma verificarilor facute la fata locului, s-a constatat ca substanta respectiva nu a fost imprastiata pe camp, ci a ramas in buncarul avionului.
La locul accidentului sunt echipaje de la ISU, politisti, reprezentanti ai Primariei Stancuta si un reprezentant al societatii care a inchiriat avionul.

 

loading...
PUTETI CITI SI...