Așa tată, așa fiu! Adrian Mândrescu, tatal sefului Aeroportului Otopeni, îl sapă pe directorul RADIOCOM ca sa-i ia locul, cu voia lui Liviu Dragnea

Postat la: 04.05.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

Așa tată, așa fiu! Adrian Mândrescu, tatal sefului Aeroportului Otopeni, îl sapă pe directorul RADIOCOM ca sa-i ia locul, cu voia lui Liviu Dragnea

Scriam recent despre tabieturile lui Bogdan Mândrescu, nou numitul sef interimar al SC Aeroporturi Bucuresti SA, care isi obliga secretarele sa-i gateasca după o dieta bazata pe valeriana, telul acestuia fiind sa slabeasca 20 de kg. Cât despre Aeroportul Otopeni, poate sa se aleagă praful!

Mândrescu este țuțărul baronului local PSD de Buzau, Marcel Ciolacu (in foto alaturi de Dragnea), cel care a intervenit pe langa alt baron local, Nicolae Bădălau (Giurgiu), care la randul lui si-a pus omul de casa, pe Razvan Cuc (devenit ministru al Transporturilor cu voia lui Liviu Dragnea, tovaras de scamatorii financiare cu Bădălau si Ciolacu) sa-l numeasca sef la Aeroporturi pe Mândrescu.

Dar cum a ajuns Bogdan Mândrescu țuțărul lui Ciolacu. Simplu. Pentru ca este fiul lui Adrian Mândrescu, care actualmente este Director Executiv Tehnic la Societatea Nationala de Radiocomunicatii. Mândrescu este de loc din Buzău, are o casa la Monteoru, un apartament in Buzău si a fost la rândul lui băiat de mingii al clanului Ciolacu. Când Bogdan-fiul a facut 26 de ani, Adrian-tatăl l-a luat pe lângă el in zona politica a PSD.

Cu alte cuvinte, așa tată, așa fiu! Aflam ca Adrian Mândrescu, din postura de director adjunct (compartimentul tehnic) "il sapă" la greu pe Eugen Brad, directorul general al SNR - RADIOCOM, cu scopul evident de a-i lua locul. Iar asta pentru ca se considera indreptatit pe relatia Ciolacu-Bădălau-Dragnea. Adrian Mândrescu deja se comporta la RADIOCOM ca pe mosia sa, amenintându-l pe Eugen Brad ca-l va da afara!

loading...
PUTETI CITI SI...