Directorul general al "Tel Drum", audiat la DNA

Postat la: 18.08.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

Directorii societăţii "Tel Drum" au fost audiaţi într-un dosar privind obţinerea ilegală de fonduri europene în cazul achiziţionării unei staţii de asfaltare, a declarat astăzi, la ieşirea de la DNA, avocatul Gheorghe Corbeanca, apărătorul lui Florea Neda, fost director "Tel Drum".

Avocatul Corbeanca a declarat, citat de News.ro: "Este vorba despre un proiect privind instalaţia de asfaltare. Se presupune că firma de la care Tel Drum a cumpărat-o cu 12 milioane de lei a fost achiziţionată cu 8 milioane de o altă firmă. Faptele s-au petrecut în 2015".

Conform avocatului, Florea Neda nu a dat declaraţii şi i s-a pus sechestru pe bunuri. Avocatul a susţinut: "El era atunci director adjunct al Tel Drum. DNA susţine că ar fi fost un aranjament şi că de ce nu a cumpărat instalaţia Tel Drum direct de la producător. Dar producătorul nu a participat la licitaţie. Nu avea de unde să cumpere".

Întrebat dacă există numele lui Liviu Dragnea în dosar, el a spus: "Nu ştiu să apară în dosar numele lui Liviu Dragnea". Petre Pitiş, directorul general al societăţii "Tel Drum" a fost audiat, astăzi, la Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) în calitate de suspect, alături de Florea Neda, fost director al aceleaşi societăţi.

 

loading...
PUTETI CITI SI...