Victor Piturca cere interventia DNA in razboiul Becali-CSA: "Sa se afle adevarul"

Postat la: 21.04.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

Victor Piturca cere interventia DNA in razboiul Becali-CSA:

Fostul selectioner al nationalei Victor Piturca cere interventia DNA in razboiul Becali-CSA. Piturca, ce a antrenat in trecut Steaua, sustine ca doar DNA ar putea face lumina in cazul preluarii Stelei de catre Gigi Becali.

"Eu vreau sa se afle adevarul. Cum s-a luat Steaua, in ce conditii si atunci se va sti. Daca Steaua a fost luata fraudulos, inseamna ca sunt si cei de la Minister de vina, pentru ca nu fac tot posibilul sa iasa adevarul la iveala si sa revina in prima liga. Daca are dreptate patronul lui FCSB, sa fie sanatos. Are dreptate si cu asta basta. Instantele au dat o decizie, dar se spune tot 'Steaua' si Ministerul nu face nimic. Daca nu intereseaza pe nimeni, de ce m-ar interesa pe mine?", a declarat Victor Piturca la un post TV.

Piturca i-a criticat pe cei care au luat decizia sanctionarii lui Florin Talpan, juristul CSA. "Sa faci asa ceva cu omul care ti-a castigat atatea procese si care s-a luptat din rasputeri, inseamna ca cei de acolo nu vor ca adevarul sa iasa la iveala. Eu, din cate am inteles, a avut acordul din partea clubului sa iasa, sa vorbeasca, sa faca declaratii si apoi a fost sanctionat. Daca omul care castiga procese si sa razbate este sanctionat, va dati seama ca nu este in regula. Cred ca cei din varful piramidei, care nici ei nu sunt usa de biserica, ar trebui sa ia niste decizii.

Va dati seama ca stadionul Ghencea a fost inchiriat pe cateva mii de euro, cand de acolo se puteau scoate cateva zeci de mii de euro pe luna. Si eu m-am batut pentru asta, sa fie acolo 3-4-5 mii de euro chiria. Acolo trebuiau sa plateasca 100-200 de mii de euro. Probabil ca le este frica, pentru ca lucrurile n-au fost in regula. Probabil ca le este teama sa nu li se impute lor niste sume de bani. Organele de ancheta, DNA-ul ar trebui sa intervina se afle adevarul. Numai sa se vrea. Sa se ia actele de la LPF si FRF ca am inteles ca au fost depuse fraudulos", a adaugat Piturca.

loading...
PUTETI CITI SI...