Un jurnalist a venit cu o piatră la conferința lui Răzvan Lucescu: "E același lucru dacă te lovesc cu o piatră sau cu o rolă de hârtie?"

Postat la: 05.03.2018 09:19 | Scris de: ZIUA NEWS

Un jurnalist a venit cu o piatră la conferința lui Răzvan Lucescu:

Meciul dintre Asteras Tripolis și PAOK Salonic, scor 3-2, s-a lăsat cu incidente la final, dar și cu un moment incomod la conferința de presă a lui Răzvan Lucescu. Un jurnalist a intrat în sala de conferințe ținând o piatră într-o mână și o rolă de hârtie în cealaltă mână în timp ce Răzvan Lucescu vorbea și i-a pus antrenorului lui PAOK o întrebare:

"E acelaşi lucru dacă te lovesc cu o piatră sau cu o rolă de hârtie?", l-a întrebat jurnalistul pe antrenorul român. Lucescu jr. n-a vrut să intre în dialog cu jurnalistul și i-a transmis acestuia că nu e normal demersul său, iar individul a fost scos din sala de conferințe.

Jurnalistul făcea referire la incidentele de săptămâna trecută, de la Salonic, la meciul dintre PAOK și Olympiakos, când o rolă de hârtie l-a lovit pe antrenorul oaspeților în față și partida nu s-a mai disputat, acesta din urmă ajungând la spital.
"Rola de hârtie e grea ca o piatră"

Cei de la Olympiakos s-au revoltat săptămâna trecută, în frunte cu managerul de comunicație, Kostas Karapapas. "Așteptăm o mare scuză din partea lui PAOK pentru ce s-a întâmplat pe teren cu antrenorul nostru. Rola de hârtie e grea ca o piatră. Când vrei să devii echipă mare, trebuie să ai în spate și o cultură fotbalistică. Nu înțeleg rostul agresiunii".

loading...