STEAUA - ASTRA

Șumudică l-ar putea demite pe Rădoi: "Nu-mi doresc să-i provoc plecarea"

Postat la: 24.11.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

Șumudică l-ar putea demite pe Rădoi:

Sursa foto: digisport.ro

După înfrângerea suferită pe terenul echipei Dinamo, cu scorul de 3-1, pentru Steaua urmează un nou meci de foc. Roș-albaștrii vor evolua împotriva liderului Astra Giurgiu. Antrenorul Marius Șumudică este de părere că un eventual insucces suferit în fața echipei sale i-ar putea fi fatal lui Rădoi.

"Eu îmi doresc să închei acest ciclu pe care l-am început la Astra. Îmi doresc să închei anul ăsta și să văd ce aș putea realiza, cu foarte multe probleme, dar cu un grup de jucători admirabili. Nici nouă nu ne este ușor, mergem la Ploiești, s-a stricat vremea, s-a stricat terenul pe care ne antrenăm.
Eu nu-mi doresc să-i provoc plecarea lui Rădoi. El știe cel mai bine ce are de făcut. Niciodată n-o să neg că mi-aș dori ca echipa mea să câștige campionatul, dar nu avem un astfel de obiectiv. Noi nu am arătat ca un lider la ultimul meci.

Eu niciodată nu pregătesc foarte mult meciul în funcție de adversar. Steaua e formată din jucători buni, au calitate, dar nu traversează un moment bun. Eu sunt ferm convins că dacă Steaua ar fi marcat prima cu Dinamo, ar fi câștigat jocul.

Hamroun dacă va reveni, poate să facă diferența. Stanciu e în creștere de formă. Astra nu pleacă favorită. Nu există în opinia mea nicio favorită la meciul ăsta. Se joacă pe un teren neutru. Steaua are câțiva jucători cu mai multă experiență decât noi.

I-am pus să ridice mâna și să spună cine a câșigat un titlu. N-am găsit niciunul. Presiunea locului unu nu e ușor de dus. Poate apărea la Steaua această experiență a rezultatului", a spus Șumudică la Digi Sport1.

Meciul Steaua - Astra este programat duminică, de la ora 20:30, pe arena "Nicolae Dobrin" din Pitești, în etapa a 19-a a Ligii I. Partida va fi transmisă în direct de TVR1, Digi Sport1, Dolce Sport1 și Look TV.

loading...
PUTETI CITI SI...