Șumudică, în fața celei mai mari performanțe: "West Ham e cea mai bună echipă pe care am întâlnit-o, e peste Fenerbahce sau Inter"

Postat la: 01.08.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

Șumudică, în fața celei mai mari performanțe:

Sursa foto: sport.ro

Marius Șumudică se bate cu pumnii în piept după remiza înregistrată de Astra, în deplasarea de la West Ham United, scor 2-2, din prima manșă a turului trei preliminar. Antrenorul giurgiuvenilor s-a arătat impresionat de consițiile de care dispun jucătorii formației londoneze.

"Este cea mai bună echipă pe care eu am întâlnit-o în cariera de antrenor, peste Fenerbahce sau Inter. Au fost mulţi români în tribune, două sectoare, cred că peste 1.000, foarte călduroşi, inimoşi. Am văzut steaguri cu Rapid, tricouri cu Steaua. Ne-a fost greu să plecăm de la stadion, erau foarte bucuroşi.

A doua repriză a fost cu siguranţă cea mai bună din cariera mea de antrenor. Cel mai bun rezultat nu e. Am făcut egal, 2-2, cu Inter, echipă la care jucau Zanetti, Cambiasso sau Guarin, şi 1-1 cu Fenerbahce, cu 50.000 de fani în spate", spus Șumudică, la Digi Sport.

Fostul rapidist poate obține cea mai mare performanșă din cariera de antrenor, dacă Astra va elimina echipa londoneză. Șumudică a scos în evidență diferențele dintre cele două cluburi.

"Pentru englezi, a fost o sărbătoare. Mă uitam la calitatea jucătorilor, tot ce înseamnă infrastructură. Au peste 5.000 de copii în acest moment la academie şi primesc din drepturile tv 113 milioane de lire sterline pe an.

O eliminare a lui West Ham ar echivala cu câştigarea unui campionat. Dacă elimini o echipă care e cotată la 150 de milioane de lire, înseamnă că ai valoare. Numai tripleta din atac valorează peste 50 de milioane de lire", a adăugat Şumudică.

Normele UEFA îi obligă pe tehnicieni ca în meciurile europene să se îmbrace în costum, lucru neagreat de Șumudică.

"Nu m-am simţit prea bine în costum că am puţin băgăjel. M-am strâns, n-am mâncat ieri, am supt burta şi am rezolvat", a încheiat Șumi, pentru sursa citată.

Man;a secundă din turul trei preliminar al Ligii Europa, dintre Astra și West Ham United va avea loc pe stadionul "Marin Anastasovici" din Giurgiu, joi, de la ora 21.00, în direct la Digi Sport 1.

loading...
PUTETI CITI SI...