Torje aşteaptă colacul de salvare din partea lui Dinamo, dar transferul este în pericol. Dănciulescu a recunoscut: "E complicat!"

Postat la: 01.02.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

Torje aşteaptă colacul de salvare din partea lui Dinamo, dar transferul este în pericol. Dănciulescu a recunoscut:

Dinamoviştii mai au de aşteptat până a-l vedea din nou pe Gabriel Torje în tricoul alb-roşu, deşi mijlocaşul şi-a dat acordul pentru a ajunge în "Ştefan cel Mare". Ionel Dănciulescu a dezvăluit stadiul în care se află trecerea lui Torje la Dinamo.

Torje a trecut vizita medicală după ce Akhmat Grozny, clubul de care aparţine jucătorul, şi-a dat acordul pentru împrumut, dar Dinamo mai are de aşteptat. Karabukspor, echipa la care a fost împrumutat românul de la începutul sezonului, se află într-un litigiu cu jucătorul şi nu a eliberat actul necesar pentru oficializarea mutării la echipa alb-roşie.

Ionel Dănciulescu a oferit ultimele detalii: "Am vorbit cu Gabi, este un litigiu între el şi Karabuk, memoriul l-a depus pe la FIFA, deci e un pic mai complicat. Sunt sceptici în a elibera acea hârtie de care avem nevoie. El a renunţat la o parte din bani, avea de luat o sumă importantă. Aşteptăm să vedem mâine dacă primim această hârtie. Sper să se regleze această situaţie, până la urmă.

Nu se antrenează cu Dinamo, în primul rând ar trebui să avem acordul. După alte runde de discuţii între agenţii lui şi cei de la Karabuk să se rezolve un pic situaţia, pentru că e deja târziu şi avem nevoie de el", a declarat oficialul dinamovist pentru DigiSport.

loading...
PUTETI CITI SI...