Titi Frățilă a murit chinuit de mai multe boli. S-a stins din viață cu un mare regret

Postat la: 21.10.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

Titi Frățilă a murit chinuit de mai multe boli. S-a stins din viață cu un mare regret

Fostul mare atacant dinamovist Constantin Frățilă s-a stins din viață, în această dimineață, la vârsta de 74 de ani, pe care a împlinit-o pe 1 octombrie. Trupul neînsuflețit a fost depus la capela Cimitirului Andronache.

"A murit la ora 7 fără ceva! Eu am aflat primul, ca de obicei, că doar eu aflu despre morții de la Dinamo. M-a sunat Cornelia, soția lui, să mă anunțe. Apoi, i-am sunt pe cei de la Dinamo, pe secretarul domnului Nicolae Badea, pe Pârcălab și pe ceilalți colegi de generație. Titi ajunse în ultimul hal. L-am sunat de ziua lui, pe 1 octombrie, și abia mai vorbea. Avea mai multe boli, printre care și un ulcer. Toate l-au ros. Nu mai putea să mănânce singur, îi dădea mâncare cu lingurița. Soția nu-l mai dădea la telefon!", spune prietenul său, Constantin David - Flencea.

Titi Frățilă a murit cu un mare regret. Fotbalistul pe care l-a lansat, Ștefan Radu, l-a uitat! Ultima oară, nea Titi l-a urecheat pe fundașul de la Lazio Roma acum patru ani: "Vreau să dau de Victor şi de Ioan Becali, impresarii lui, şi să-i întreb ce se întâmplă cu băiatul ăsta, cine îl învaţă asemenea şmecherii? După naţională trebuie să plângi, nu să te retragi! La naţională te duci pe jos, nu pui condiţii. Nu-i naţionala lu' măsa!", declara Frăţilă, autor a 7 goluri în 7 meciuri sub tricolor.

Trupul neînsufleţit al fostului mare fotbalist dinamovist a fost depus în această după-amiază la capela cimitirului „Andronache" din Capitală. Înmormântarea va avea loc duminică, 23 octombrie 2016, la ora 12:30, la Cimitirul Parohial Andronache, a anunțat Ioana Frățilă, fiica regretatului dinamovist.

loading...
PUTETI CITI SI...