Tecău şi Rojer, în sferturile turneului de la Sydney. Mergea, eliminat din primul tur

Postat la: 09.01.2018 08:30 | Scris de: ZIUA NEWS

Tecău şi Rojer, în sferturile turneului de la Sydney. Mergea, eliminat din primul tur

Perechea formată din Horia Tecău şi olandezul Jean-Julien Rojer, cap de serie numărul doi, s-a calificat, luni, în sferturile de finală ale probei de dublu din cadrul turneului ATP 250 de la Sydney (Australia), cu premii de 468.910 dolari.

În runda inaugurală, Tecău şi partenerul său i-au învins, scor 7-6 (3), 6-4, într-o oră şi 28 de minute de joc, pe italianul Paolo Lorenzi şi germanul Mischa Zverev. Tecău şi Rojer îi vor înfrunta în turul următor pe câştigătorii meciului dintre columbienii Juan-Sebastian Cabal şi Robert Farah şi argentinienii Leonardo Mayer şi Diego Sebastian Schwartzman.

Într-o altă partidă disputată luni dimineaţă la Sydney, Florin Mergea şi sârbul Nenad Zimonjic au fost eliminaţi de principalii favoriţi ai competiţiei, polonezul Lukasz Kubot şi brazilianul Marcelo Melo, scor 7-6 (6), 6-3, în primul tur. Prezenţa în runda inaugurală a turneului de la Sydney este recompensată cu 2.430 de dolari. Calificarea în sferturi este premiată cu 4.140 de dolari şi 45 de puncte în ierarhia de dublu.

loading...