Suporterii Stelei și juristul MApN, Florin Talpan, s-au aliat împotriva lui Gigi Becali. Comunicat "Steaua liberă"

Postat la: 29.08.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

Suporterii Stelei și juristul MApN, Florin Talpan, s-au aliat împotriva lui Gigi Becali. Comunicat

Sursa foto: sport.ro

Galeria din Peluza Sud a Stelei susține CSA Steaua și înființarea unei noi echipe de fotbal, iar MApN a cerut retrogradarea echipei lui Gigi Becali. Ultrașii Stelei au trimis un comunicat în care susțin Armata.

COMUNICAT STEAUA LIBERĂ

"In urma evenimentelor petrecute in aceasta saptamana vrem din nou sa amintim ca am fost, suntem si vom fi mereu interesati doar de binele Stelei Bucuresti. De aceea, dorim sa anuntam prin acest comunicat sustinerea noastra totala pentru locotenent-colonelul Florin Talpan.

Prin actiunile sale din ultimii ani, acest STELIST a reusit sa scape Steaua de cel mai mare dusman din istoria sa, Gigi Becali, un om care a murdarit necontenit timp de mai bine de un deceniu numele si blazonul celei mai mari echipe din istoria Romaniei. Am vrea sa ne bucuram, sa spunem ca suntem fericiti ca totul s-a terminat. Insa adevarul este ca noi, stelistii, am castigat doar o lupta dintr-un razboi mult mai complex.

Nu suntem suprinsi, dar suntem revoltati de faptul ca stirea cum ca CSA Steaua Bucuresti a dat in judecata SC FCSB SA pentru nerespectarea deciziei ICCJ din 3 decembrie 2014 a aparut foarte putin, doar in anumite ziare. Suntem revoltati de faptul ca anumite ziare si televiziuni inca ii spun Steaua Bucuresti echipei FCSB. Suntem furiosi ca FRF si LPF se fac ca nu stiu nimic. Astazi, 28 August 2015, va cerem sa dati dovada de profesionalism si sa va faceti meseria corect. Va atragem atentia ca fotbalul romanesc se afla in situatia rusinoasa de acum si din cauza voastra, din cauza ca voi, in loc sa va faceti meseria corect, ati ales sa plecati capetele in fata unor infractori care au fost interesati doar de furt si care nu au dat niciodata nici macar 2 bani pe vreun fotbalist, pe fotbalul nostru sau pe suporteri. I-ati chemat in emisiuni, i-ati laudat, v-ati facut ca nu vedeti mizeriile facute de ei, ati modificat regulamentele pentru ei si i-ati dus in cupe europene chiar si atunci cand nu meritau. Daca lipsa suporterilor de pe stadioane nu a fost destul ca sa va deschida ochii, atunci va spunem noi ca fotbalul romanesc e in stare grava si ca are nevoie de voi sa va faceti meseria ca niste profesionisti. Daca nu vreti asta, plecati!

Noi ne dorim din tot sufletul o renastere a fotbalului romanesc. Din acest motiv vrem sa ii multumim domnului locotenent-colonel Talpan pentru reinfiintarea grupelor de copii si juniori in cadrul sectiei de fotbal a clubului Steaua Bucuresti. Aceasta initiativa este exceptionala, nu doar pentru ca porneste reinfiintarea sectiei de fotbal, ci si pentru ca are ca personaje principale copiii, viitorul, atat al Stelei cat si al Romaniei.

Reinfiintarea sectiei de fotbal a clubului Steaua Bucuresti este ceea ce ne dorim cel mai mult. De aceea le cerem celor din conducerea Clubului Sportiv al Armatei sa ia masuri pentru ca acest lucru sa aiba loc cat mai repede. Timp de mai bine de un deceniu am fost mintiti, am fost lasati sa credem ca o echipa condusa de un personaj certat cu legea este adevarata Steaua, iar pentru asta cineva trebuie sa plateasca. Cineva trebuie sa plateasca pentru disparitia Stelei Bucuresti. Cineva trebuie sa plateasca pentru durerea simtita de suporterii acestei echipe. Ne-am saturat de minciuni. Vrem sa se faca dreptate! Ne vrem Steaua inapoi!

Le cerem astfel suporterilor stelisti de pretutindeni sa vina alaturi de noi si sa il sprijine pe locotenent-coloneul Talpan. Acest STELIST este singurul om din conducerea CSA care chiar e interesat de binele Stelei. Este singurul de la Sfinxul Ion Alecsandrescu incoace.

Locotenent-colonelul Talpan a castigat singur libertatea Stelei si tot singur a pornit reinfiintarea sectiei de fotbal. Suntem siguri ca in tot acest timp, pe toata durata acestui razboi a intalnit multe obstacole si ca nu a fost ajutat de nimeni. Pentru ca traim in Romania, nu ne este greu sa ne imaginam ca a fost amenintat, ca a fost santajat, ca au trecut si pe la el oameni care s-au oferit sa il cumpere. Insa el si-a facut datoria, aducand cinste atat uniformei cat si Stelei. Pentru asta ii multumim si il asiguram ca are parte de respectul nostru, de sustinerea noastra.
Stelisti, veniti alaturi de Florin Talpan! Veniti alaturi de Steaua Bucuresti! Echipa noastra are acum nevoie de noi mai mult ca oricand.

In incheiere avem un mesaj si pentru dusmanii Stelei, atat pentru cei din afara, cat si pentru cei din interiorul CSA. Stim cine sunteti! Stim si ce intentii aveti. Lasati Steaua in pace, altfel veti regreta!", a fost comunicatul trimis de "Echipa Steaua Liberă". 

 

loading...
PUTETI CITI SI...