Superkombat Torino. Cătălin Moroşanu vs Maurice "Gorila" Jackson. De unde pot fi procurate bilete

Postat la: 26.11.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

Superkombat Torino. Cătălin Moroşanu vs Maurice

Sursa foto: sport.ro

Luptătorul Cătălin Moroşanu îl va întâlni, la data de 12 decembrie, în gala Superkombat de la Torino, pe Maurice "Gorila" Jackson, se arată într-un comunicat al organziatorilor evenimentului. Americanul are o greutate de 125 de kilograme, față de cele 101 de kilograme ale românului şi este mai înalt cu 24 de centimetri decât acesta.

Campion la taekwondo, Jackson este cunoscut pentru apariţiile în cuşca din Bellator, acolo unde şi-a învins ultimul adversar în mai puţin de un minut, iar în kickboxing a adunat 31 de victorii, dintre care 23 prin KO.

"I se spune Gorila? Păi cred că nu a ştiut că eu sunt Regele Junglei. Îi promit o bătaie de nu va şti cum îl mai cheamă. O să simtă pe pielea lui pălitura moldovenească. O să mă răzbun pe el pentru că meciul cu Badr Hari s-a anulat odată cu condamnarea marocanului", a spus Moroșanu, care a câştigat ultimele sale patru meciuri, printre care şi cele cu gigantul Colin George şi polonezul Tomasz Czerwinski.

Sezonul 2015 de Superkombat se va încheia cu o ediţie specială care va avea loc în cea mai mare sală din Italia, Pala Alpitour din Torino, la 12 decembrie. Printre sportivii care se vor lupta se numără Raul Cătinaş, Bogdan Stoica, Ion Pascu, Amansio Paraschiv, Alexandru Negrea, Cristiana Stancu, Lucian Danilencu şi Bogdan Năstase.

În premieră, evenimentul va găzdui şi patru de meciuri de MMA, printre care debutul lui Raul Cătinaş pe aceste reguli şi prima apariţie a celui mai bun luptător român, Ion Pascu, în circuit. Biletele sunt disponibile pe site-ul piemonteticket.it, dar şi în magazinele româneşti din regiunea Piemonte.

 

loading...
PUTETI CITI SI...