Simona Halep cu wild card. Cum jonglează sportiva cu mingea pe picior

Postat la: 23.06.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

Simona Halep cu wild card. Cum jonglează sportiva cu mingea pe picior

Simona Halep, numărul doi mondial, va începe sezonul pe iarbă la turneul WTA de la Eastbourne, care se va desfăşura în perioada 25 iunie - 1 iulie, după ce a primit un wild card din partea organizatorilor.

''Sunt foarte încântată să joc la @AegonTennisEB pentru prima oară. Mulţumesc mult turneului pentru wild card. Ne vedem în curând Eastbourne'', a scris Halep pe Twitter.

Printre jucătoarele care vor participa la Eastbourne, turneu cu premii de 753.900 dolari, se numără Karolina Pliskova (Cehia), numărul trei mondial, Dominika Cibulkova (Slovacia), numărul 5 WTA, britanica Johanna Konta (6 WTA), Garbine Muguruza (Spania), 7 WTA, dar şi liderul WTA, germanca Angelique Kerber, care a primit şi ea un wild card. De asemenea, pe tabloul principal va figura şi Monica Niculescu.

Halep a profitat de o pauză și a demonstrat că se pricepe bine și la jonglerii cu mingea. Mai mică decât una de fotbal, dar mai mare ca una de tenis, mingea a "ascultat-o" pe numărul 2 WTA. De 19 ori a ținut Halep mingea pe picior.

 

loading...
PUTETI CITI SI...