Simona Halep a ajuns la Sydney. Cu cine se va lupta în primul turneu din 2019

Postat la: 04.01.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

Simona Halep a ajuns la Sydney. Cu cine se va lupta în primul turneu din 2019

Simona Halep, 27 de ani, liderul mondial WTA, a ajuns în Australia, acolo unde pregateste prima sa aparitie din 2019. La Sydney, Simona disputa primele meciuri din acest an, o pregatire pentru primul mare turneu de Grand Slam al anului, Australian Open. Pentru primul trofeu din 2019, Simona se va lupta cu nume mari din tenisul mondial, într-o competitie care va debuta pe 6 ianuarie.

"Fizic sunt ok, nu am avut nicio problema la antrenament, dar mereu spun ca la meciurile oficiale e diferit, asa ca astept sa vad cum o sa fiu la meci", a declarat Simona Halep la plecarea spre Australia. Nu mai putin de 8 dintre primele 10 jucatoare ale lumii sunt înscrise pe lista de la Sydney, ceea ce transforma turneul australian, unde Simona Halep e favorita principala, într-unul extrem de puternic si asteptat.

Simona Halep (1 WTA), Angelique Kerber (2 WTA), Naomi Osaka (4 WTA), Sloane Stephens (5 WTA), Petra Kvitova (7 WTA), Kiki Bertens (8 WTA), Karolina Pliskova (9 WTA) si Daria Kasatkina (10 WTA) sunt numele colosale care urmeaza sa joace la Sydney.
Simona Halep nu are niciun obiectiv în Australia

Simona Halep nu si-a fixat niciun obiectiv pentru începutul lui 2018, mai ales ca vine dupa o accidentare care a tinut-o departe de terenul de tenis o perioada destul de lunga. În 2018, Simona Halep a jucat finala la Australian Open, acolo unde a fost învinsa de daneza Caroline Wozniacki.

"E putin (n.r.- un singur turneu înainte de Australian Open), chiar ma gândeam ca anul trecut aveam 10-15 meciuri înainte de Melbourne. Anul acesta, emotional, a fost destul de greu. Am preferat sa stau acasa, sa iau o pauza mai lunga si sa vad ce pot sa fac în Australia. Nu am niciun obiectiv. Vreau sa fiu sanatoasa, sa dau tot ce pot pe teren, sa intru în ritm, pentru ca e nu e usor dupa o pauza foarte mare, si de ce nu, sa câstig niste meciuri", a mai spus Simona Halep. Tragerea la sorti a tabloului de la Sydney va avea loc în cursul zilei de vineri.

loading...
PUTETI CITI SI...