Se anunta un campionat incendiar! "Liga a doua va fi mai interesanta decat prima liga!"

Postat la: 26.07.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

Se anunta un campionat incendiar!

FC Arges, U Cluj, Farul, UTA, Petrolul Ploiesti, Poli Timisoara. Sunt doar câteva dintre echipele care se vor duela în Liga a doua, în sezonul care va debuta la 4 august. Tocmai pentru ca nume grele ale fotbalului românesc s-au reunit sub acelasi acoperis, Emil Sandoi, antrenorul de la FC Arges, este convins ca meciurile vor fi mai tari decât cele în care se vor confrunta FCSB, Dinamo, Astra sau CFR Cluj.

"Liga a doua este mult mai interesanta decât prima liga, iar locul cluburilor de traditie este în fruntea fotbalului românesc, am spus asta si când plecasem de la Craiova si eram în afara fenomenului. Farul, FC Arges, Petrolul, Universitatea Cluj ar trebui sa fie în topul fotbalului românesc. Aceste echipe au dat jucatori la echipa nationala, au dat nume grele pentru sportul de la noi", a spus Emil Sandoi, antrenor FC Arges.
Desi nu pot promova, îsi propun locurile fruntase

Pitestenii au primit o veste grea saptamâna trecuta. Pentru ca "alb-visinii" nu si-au schimbat forma juridica (la fel ca si în sezonul trecut, echipa apartine de Primaria Pitesti, e de drept public, iar regulamentul interzice acest lucru), clubul din Trivale are interzis la promovarea în Liga 1. Cu toate astea, pitestenii sunt siguri ca vor fi o nuca tare pentru celelalte echipe în noul sezon.

"Mai avem nevoie de întariri, suntem în discutii cu câtiva jucatori, vedem ce se realizeaza. Stateam si ma uitam la celelalte echipe cu care ne luptam la locurile fruntase: U Cluj, Petrolul, au facut câte 12, 13, 14 transferuri, noi mai putine... este si acea problema cu promovarea, dar asta nu înseamna ca nu vom trata cu seriozitate fiecare meci din campionat. Am baieti de mare caracter, se vor capacita la fiecare partida. Motivatia mea este ca am un grup de jucatori buni, unii cu experienta, unii tineri si sunt sigur ca daca nu vor putea sa performeze anul acesta, vor reusi anul viitor. Eu, sincer, m-as vedea în prima liga cu FC Arges peste un an", a mai spus Emil Sandoi, antrenor FC Arges.

"Ne-am pregatit destul de bine, suntem la nivel ridicat, când începem campionatul tragem linie si vedem unde vom fi, speram în fruntea clasamentului. Ne-am propus sa fim cât mai sus, chiar daca nu vom putea promova, nu ne vom da la o parte, sub nicio forma. Putem fi o surpriza, avem un lot unit si am jucat doar pe teren, nu s-a pus niciodata problema sa nu ne dam interesul", a declarat si Andrei Nila, atacant FC Arges.

loading...
PUTETI CITI SI...