STEAUA VS PARTIZAN

Sârbii de la Partizan au transmis un mesaj Stelei: "FCSB nu este Steaua și fanii lor știu că nouă nu ne place acest club"

Postat la: 27.07.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

Sârbii de la Partizan au transmis un mesaj Stelei:

Fanii echipei Partizan Belgrad sunt la curent cu scandalul dintre conducerea Stelei și Ministerul Apărării Naționale, cu privire la sigla echipei. "Groparii" au transmis un mesaj prin contul de Facebook.

"Nu suportăm Steaua României și Steaua Roșie. Cauza o reprezintă în mare parte mass-media, care nu se oprește să vorbească despre Steaua României ca și cum ar fi Steaua, echipa de tradiție. Groparii știu o mulțime de lucruri despre asta. Steaua pe care o întîlnim nu are nimic în comun cu Steaua, a cărei siglă ne este înfrățită. Noi suntem cluburile Armatei și suntem vecini, iar ȚSKA Sofia este de asemenea o echipă înfrățită cu noi. Așadar, FCSB nu este Steaua și fanii lor știu că nouă nu ne place acest club", au scris fanii echipei Partizan, pe Facebook.

Groparii sunt o galerie celebră din Serbia, înființată în 1970. În 2006 divergențele se acutizează astfel că s-au împărțit în trei grupări importante ale suporterilor: Južni Front, Grobari 1970 și Grobari Belgrad. Din 2005 și până în 2007, fanii au boicotat toate meciurile lui Partizan, până când directorul sportiv, Nenad Bjeković și secretarul general, Žarko Zečević, au demisionat iar suporterii și-au atins scopul. Bjeković a demisionat în luna mai iar Zečević în septembrie. După aceea suporterii s-au reîntors la stadion.

Steaua și Partizan Belgrad se întâlnesc în turul III preliminar al Ligii Campionilor. Prima manșă se va disputa la București, pe "Arena Națională", miercuri, 29 iulie, de la ora 21:30. Suporterii nu vor avea acces în stadion, deoarece campioana mai are o etapă de suspendare. Returul se va disputa la Belgrad, o săptămână mai târziu, miercuri, 5 august, de la ora 20:45.

 

loading...
PUTETI CITI SI...