Sabin Roşca Stănescu, copilul care a invatat sa zboare la 10 ani

Postat la: 20.06.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

Sabin Roşca Stănescu, copilul care a invatat sa zboare la 10 ani

V-am prezentat saptamana trecuta cazul exceptional al lui Sabin Rosca Stanescu, un talent exceptional la Flyboard, un sport nou, dar care are deja un Campionat Mondial. Antrenorul lui Sabin, Alex Antonescu, este la randul lui foarte talentat fiind la un pas de semifinale la CM 2018 de Flyboard.

In articolul precedent aratam ca Sabin Roșca Stănescu, un copil în vârstă de numai 10 ani, este cel mai tânăr participant din istorie la Campionatul Mondial de Flyboard. Campionatul zburătorilor, o invenție de doar câțiva ani, care prinde tot mai mult teren. La această competiție nu pot participa decât tineri care au implinit deja 16 ani și, în mod excepțional, copii de 14 ani.

Tocmai de aceea, Sabin Roșca Stănescu a fost o revelație. Este singurul copil din lume care a avut posibilitatea, la acestă vârstă, să facă o demonstrație alături de cei mai mari campioni ai lumii. Romania a fost reprezentata de Alexandru Antonescu, sportivul clasandu-se pe locul cinci, fiind la un pas de semifinale. Sabin Rosca Stanescu este fiul cunoscutului jurnalist Sorin Rosca Stanescu.

Un interviu cu Sabin Rosca Stanescu poate fi vizionat AICI.

loading...
PUTETI CITI SI...