Ryan Lochte s-a gândit să se sinucidă, după ce a fost suspendat

Postat la: 07.06.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

Ryan Lochte s-a gândit să se sinucidă, după ce a fost suspendat

Ryan Lochte s-a gândit să se sinucidă, după ce a fost suspendat pentru 10 luni. Înotătorul american a recunoscut, marţi, într-un reportaj difuzat de ESPN, că s-a gândit să se sinucidă după Jocurile Olimpice din 2016, după ce a fost suspendat pentru că a minţit că a fost jefuit la Rio de Janeiro, informează L'Equipe.

„După Rio, probabil am fost cea mai detestată persoană din lume. A fost momentul în care am plâns şi mi-am zis: "Dacă adorm şi nu mă voi trezi, cu atât mai bine". Am fost aproape să-mi pun capăt zilelor. Poţi fi cel mai mare din istorie, dar imediat poate veni cel mai rău moment din toate timpurile", a spus Lochte.

„În 2013 m-am gândit să-mi închei cariera, mă simţeam uzat. Faptul că voi fi tată mi-a dat o nouă motivaţie. O nouă flacără s-a aprins şi este mai mare ca oricând", a adăugat Lochte.

Lochte şi James Feigen au declarat că ei şi alţi doi colegi americani, Gunnar Bentz şi Jack Conger, au fost jefuiţi, la 14 august 2016, la Rio de Janeiro, de bărbaţi înarmaţi, îmbrăcaţi în poliţişti. El a declarat că jaful a avut loc în timp ce se întorceau cu un taxi în Satul Olimpic, după o petrecere.

Cu toate acestea, ancheta a stabilit că cei patru sportivi au vandalizat o benzinărie şi au fost obligaţi să plătească pagubele produse. Acest scandal a produs un val de indignare în SUA la adresa lui Lochte, iar mai multe companii au rupt contractele de sponsorizare cu multiplul campion olimpic.

 

loading...
PUTETI CITI SI...