Recompensă imensă pe capul lui Conor McGregor! Mayweather îl avertizează: "Eu te-am nenorocit în 2017, ei vor avea grijă de tine în 2018"

Postat la: 12.01.2018 07:44 | Scris de: ZIUA NEWS

Recompensă imensă pe capul lui Conor McGregor! Mayweather îl avertizează:

Floyd Mayweather şi Conor McGregor au intrat într-un nou conflict, de această dată în mediul virtual. Americanul susţine că pe capul lui McGregor s-a pus o recompensă de 900.000 de euro, pentru că ar fi bătut un membru al unui clan mafiot din Irlanda. Mayweather i-a transmis lui McGregor că în 2017 el a fost cel care l-a nenorocit, iar în 2018 mafioţii irlandezi vor avea grijă de el. Conor i-a răspuns sec lui Mayweather, spunând că el reprezintă clanul mafiot.

"Eu te-am nenorocit în 2017, ei vor avea grijă de tine în 2018. Conor McGregor a lovit un membru al mafiei irlandeze şi pe capul lui ar urma să se pună o recompensă de 900.000 de euro", a postat Mayweather pe pagina sa de Twitter. Irlandezul a răspuns cât se poate de succint: "Eu reprezint clanul mafiot." Varianta irlandeză a publicaţiei Mirror susţine că în luna noiembrie, McGregor a bătut un bărbat de vârstă mijlocie într-un bar din Dublin. Sursa citată susţine că bărbatul respectiv ar avea conexiuni cu clanul mafiot Kinahan, cunoscut în Irlanda pentru traficul de ecstasy şi heroină.

 

loading...