Reacții după Dinamo - FC Botoșani 1-0. Cosmin Contra: "Nu mă așteptam să fie atât de greu"

Postat la: 21.02.2017 10:17 | Scris de: ZIUA NEWS

Reacții după Dinamo - FC Botoșani 1-0. Cosmin Contra:

Sergiu Hanca, autorul golului datorită căruia Dinamo a învins FC Botoșani la debutul lui Cosmin Contra pe banca tehnică, este de părere că "cheia" meciului a fost schimbarea sistemului la pauză: din 4-2-3-1, în 4-3-3.

"A fost un meci dificil, pentru că adversarii au făcut un pressing avansat. La pauză am schimbat sistemul, am jucat 4-3-3 și totul a fost mai bine. Sunt trei puncte vitale pentru noi. Mai avem două finale, sper să le câștigăm pe amândouă și să ne calificăm în play-off", a declarat Sergiu Hanca, autorul singurului gol al meciului.

Cosmin Contra: "Nu mă așteptam să fie atât de greu. Am întâlnit o echipă foarte bine organizată. Noi am făcut multe greșeli în prima repriză. La pauză am făcut ce fac eu de obicei. I-am liniștit și am schimbat sistemul, din 4-2-3-1 în 4-3-3. Ne așteaptă Craiova, care sunt convins că nu ne va ierta, dacă vom face la fel de multe greșeli".

Adrian Mutu, managerul general al lui Dinamo: "A fost un meci foarte greu. Mai avem două finale, la Craiova va fi și mai greu. Mă bucur că s-a văzut o schimbare de atitudine la băieți. Sper să ne calificăm în play-off".

Leo Grozavu, antrenorul lui FC Botoșani: "Am avut multe ocazii, dar n-am avut calitate. Jucătorul de calitate trebuie să-l plătești mai bine. Băieții au făcut o partidă bună, nu am ce să le reproșez. Ne-am dorit foarte mult să câștigăm, dacă marcam primii cred că pentru Dinamo ar fi fost greu să întoarcă. Buș trebuia să marcheze, a avut câteva ocazii mari. Am construit, am pus presiune... Play-off-ul ar fi fost un bonus extraordinar pentru noi, dar nu e obiectivul stabilit".