Razvan Burleanu vrea sa fraudeze alegerile FRF

Postat la: 18.04.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

Razvan Burleanu vrea sa fraudeze alegerile FRF

O informatie socanta a aparut referitor la alegerile FRF de azi. Actualul sef al federatiei, Razvan Burleanu, e acuzat de fraudarea alegerilor, intrucat nu permite accesul in sala al candidatilor. El le-a spus lui Ionut Lupescu si Marcel Puscas ca nu vor intra in sala unde vor avea loc alegerile decat la ora 13,00. Desi acestia au sosit de mai bine de o ora, stau pe hol.

Este dubios ca nu permite accesul, ca si cum ar avea ceva de ascuns impreuna cu ceilalti organizatori. Sa mai spunem ca mai devreme au fost incidente cu bodiguarzii la hotelul RIN din Capitala, locul de desfasurare al evenimentului. Mai ales ca a existat o propunere a lui Ionut Lupescu, anume ca buletinele de vot sa fie semnate de toti cei patru candidati, tocmai ca sa nu fie fraude. Propunerea va fi dezbatuta cu votantii si supusa la vot. Burleanu a dat indicatii ca propunerea sa nu fie acceptata, iar votantii au fost supravegheati de azi-noapte ca sa nu ia legatura cu nimeni. Daca propunerea lui Lupescu ar fi acceptata atunci sigur ar fi sfarsitul lui Burleanu in functia de presedinte FRF.

Potrivit surselor Gazetei Sporturilor, pe toata durata serii, la hotelul Rin din București, mai mulți bodyguarzi au fost plasați pe toate etajele stabilimentului în care sunt cazați votanții. Aceștia au fost chiar și la etajul unde s-a cazat Florin Prunea și au plecat în jurul orei 02:30. Mai mult, camera fostului portar a fost supravegheată și de Ciprian Paraschiv, unul dintre oamenii din staff-ul lui Burleanu. "E urât cum a procedat Octavian Goga, reprezentatul AJF-ul în Comitetul Executiv al FRF. 10 dintre șefii de AJF-uri pe care Burleanu mizează la vot au fost instruiți să-i supravegheze pe cei asupra cărora planează nesiguranța. Fiecăruia i s-au atribuit câte doi dintre cei care fie votează cu Lupescu, fie sunt indeciși", a declarat Dan Dumitru, seful AJF Vrancea.

loading...
PUTETI CITI SI...