Răsturnare de situație în cazul morții căpitanului Fiorentinei

Postat la: 05.03.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

Răsturnare de situație în cazul morții căpitanului Fiorentinei

Presa din Italia prezintă o nouă variantă a cauzei decesului lui Davide Astori (31 de ani), căpitanul Fiorentinei. Fundaşul a fost găsit fără suflare în camera sa de hotel din Udine, unde toscanii urmau să joace, în Serie A, cu Udinese.

Rai Sport prezintă o nouă ipoteză a decesului subit al lui Astori, care a lăsat Italia în doliu. După efectuarea autopsiei, sursa citată scrie că decesul lui Astori a fost cauzat de o problemă cerebrală, fără a oferi însă mai multe detalii. Prima cauză oficială a morţii fotbalistului a fost, conform procurorului din Udine, Antonio de Nicolo, un stop cardio-circulator.

Mai multe amănunte vor putea fi cunoscute după ce vor mai fi făcute o serie de examene, pentru a înlătura orice incertitudine legată de tragedia care a lovit brutal campionatul din Italia. "Se pare că jucătorul a decedat din cauza unui stop cardio-circulator din cauze naturale", a declarat Antonio de Nicolo, citat de cotidianul Corriere della Sera, duminică. Procurorul a adăugat că este "straniu că un asemenea lucru s-a întâmplat fără semnale prealabile unui profesionist atent supravegheat".

loading...
PUTETI CITI SI...