Presa turcă: Galatasaray şi Napoli s-au înţeles pentru transferul lui Vlad Chiricheş

Postat la: 02.06.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

Presa turcă: Galatasaray şi Napoli s-au înţeles pentru transferul lui Vlad Chiricheş

Echipele Galatasaray şi Napoli s-au înţeles pentru transferul internaţionalului român Vlad Chiricheş, în vârstă de 27 de ani, în schimbul sumei de 2,5 milioane de euro.

Cenk Ergun, directorul sportiv al lui Galatasaray, a reuşit să ajungă la o înţelegere cu şefii lui Napoli pentru transferul lui Vlad Chiricheş. În schimbul fundaşului de 27 de ani, Napoli va primi 2,5 milioane de euro. Iniţial, italianii ceruseră trei milioane de euro, Galata a oferit două milioane şi negocierile s-au oprit la jumătate.Este un transfer foarte avantajos şi pentru Vlad Chiricheş.

Internaţionalul român ar urma să primească un salariu anual de 2,5 milioane de euro. Turcii i-au găsit deja o poreclă: "noul Gică Popescu". Chiricheş fusese cumpărat de Napoli în vara lui 2015, când le-a plătit şapte milioane de euro celor de la Tottenham, însă internaţionalul român n-a reuşit să se impună şi a jucat destul de puţin.

Suporterii echipei Galatasaray au motive de bucurie în aceste zile. Pe lângă transferul lui Chiricheş, presa din Turcia susţine că Cenk Ergun a reuşit să-l transfere şi pe Bafetimbi Gomis, în schimbul căruia Swansea va primi 2,7 milioane de euro. Pe hârtie, Galatasaray are un lot foarte interesant, din care mai fac parte Wesley Sneider, Lukas Podolski, Fernando Muslera şi Nigel de Jong.

loading...
PUTETI CITI SI...