Play-out Liga 1. FC Botoşani - ASA Târgu Mureş 2-0

Postat la: 01.04.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

Play-out Liga 1. FC Botoşani - ASA Târgu Mureş 2-0

FC Botoşani a învins-o pe ASA Târgu Mureş cu scorul de 2-0 (0-0), vineri seara, pe teren propriu, într-un meci din etapa a 3-a a fazei play-out a Ligii I de fotbal. Golurile au fost marcate de Cătălin Golofca (49) şi Gabriel Vaşvari (60 - penalty), după un fault comis de Javier Velayos asupra lui Laurenţiu Buş.

Prima ocazie a meciului a fost ratată de oaspeţi, prin Emil Dică (5). Mihai Roman a fost ghinionistul meciului, ratând mai multe ocazii mari de gol (27, 40, 41, 44, 75). Laurenţiu Buş a avut şi el o ocazie bună (53). Gazdele au mai cerut un penalty în min. 55, când Robert Elek a fost faultat în careu de Gabi Mureşan, dar arbitrul a lăsat jocul să continue. ASA a avut o bară, prin Andrei Ciolacu (79).

În sezonul regulat cele două echipe şi-au câştigat meciurile de pe teren propriu, FC Botoşani a învins cu 4-2, iar ASA cu 2-0.

FC Botoşani - ASA Târgu Mureş 2-0 (0-0), stadion Municipal - Botoşani

Au marcat: Cătălin Golofca (49), Gabriel Vaşvari (60 - penalty).
Arbitru: Florin Mihai Marcu (Oradea); arbitri asistenţi: Vlad Bârleanu (Bucureşti), Gabriel Sabin Stroe (Piteşti); arbitri asistenţi: Eduard Ioniţă (Constanţa)
Observatori: Sorin Boca (Iaşi) - CCA, Ion Căţoi (Bucureşti) - LPF.

loading...
PUTETI CITI SI...