Play-off Liga 1. CS Universitatea Craiova, demolată de CFR Cluj. Un jucător a atras atenția lui Daum

Postat la: 02.04.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

Play-off Liga 1. CS Universitatea Craiova, demolată de CFR Cluj. Un jucător a atras atenția lui Daum

CFR Cluj a învins-o pe CS Universitatea Craiova cu scorul de 4-1 (2-0), sâmbătă, la Piteşti, într-un meci din etapa a 3-a a fazei play-off a Ligii I de fotbal.

CFR a profitat de forma mai slabă a craiovenilor după evoluţia din Cupa României şi s-a impus fără drept de apel. Ciprian Deac a deschis scorul (18), cu un şut de la circa 25 de metri, sub bara transversală. Peste doar două minute oaspeţii şi-au mărit avantajul prin Adrian Păun (20), din pasa lui Deac. Universitatea a avut o ocazie de a reduce din scor prin Alex Băluţă (37), însă portarul Mihai Mincă a respins lovitura sa de cap.

Gazdele au marcat în debutul reprizei secunde, prin Gustavo (49 - penalty), după un henţ în careu comis de Răzvan Horj, dar clujenii au mai punctat de două ori pe contraatac, prin Tomislav Gomelt (69) şi Ciprian Deac (73). Universitatea a terminat meciul în zece oameni, Andrei Ivan fiind eliminat pentru al doilea cartonaş galben (89). În opt confruntări directe între CSU şi CFR, clujenii au obţinut două victorii, ambele în deplasare.

Cu acest prilej a debutat în Liga I atacantul Jovan Markovic (CSU Craiova), cel care a împlinit 16 ani pe 23 martie. Juniorul a debutat la Universitatea pe 13 decembrie 2016, în meciul din optimile Cupei României cu Dacia Unirea Brăila, fiind în topul celor mai tineri debutanţi din fotbalul românesc.

CS Universitatea Craiova - CFR 1907 Cluj 1-4 (0-2), stadion Nicolae Dobrin - Piteşti

Au marcat: Gustavo (49 - penalty), respectiv Ciprian Deac (18, 73), Adrian Ion Alexandru-Păun (20), Tomislav Gomelt (69).
Cartonaş roşu: Andrei Ivan (CSU Craiova, 89).
Arbitru: Cătălin Popa (Piteşti); arbitri asistenţi: Ovidiu Artene (Vaslui), Bogdan Gheorghe (Bucureşti); arbitru de rezervă: Iulian Dima (Bucureşti)
Observatori: Aron Huzu (Sibiu) - CCA, Romolus Gabor (Hunedoara) - LPF

loading...
PUTETI CITI SI...