Patricia Țig, pe tabloul principal la Miami. Sportiva noastră a învins o rusoaică.

Postat la: 22.03.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

Patricia Țig, pe tabloul principal la Miami. Sportiva noastră a învins o rusoaică.

Patricia Țig, pe tabloul principal la Miami. Pentru a ajunge în această fază a competiției, sportiva noastră a învins o rusoaică. În ultimul tur al calificărilor de la turneul WTA de la Miami (SUA), Patricia Țig a trecut în trei seturi, 3-6, 6-3, 6-2, pe rusoaica Evghenia Rodina.

Țig (22 ani, 95 WTA) s-a impus la capătul unui joc care a durat o oră și 15 minute, iar în următorul meci o va avea ca adversară pe britanica Heather Watson, ocupanta locului 108 mondial, pe care nu a mai avut-o până în prezent ca adversară în circuitul WTA. Tot marți, italianca Sara Errani a debutat cu dreptul la competiția din Florida, învingând-o în trei seturi, 6-3, 4-6, 6-3, pe elvețianca Belinda Bencic, într-o partidă din primul tur.

Errani, fostă numărul 5 mondial și finalistă la Roland Garros în 2012, ocupă în prezent locul 102 în ierarhia WTA, în timp ce Bencic, care anul trecut în luna februarie se afla pe poziția a 7-a în lume, a ajuns acum pe locul 135. Sara Errani va participa și la proba de dublu a turneului de la Miami, unde face pereche cu românca Monica Niculescu, eliminată marți în primul tur la simplu de suedeza Johanna Larsson, în fața căreia s-a înclinat în două seturi: 6-3, 6-1.

Pe tablul principal la Miami se mai află Simona Halep și Irina Begu, care vor debuta în turul secund al competiției. Turneul WTA de la Miami (Florida este dotat cu premii totale de 6.993.450 dolari, notează Agerpres.

loading...
PUTETI CITI SI...