PAOK a fost măcelărită la comisii! Echipa lui Răzvan Lucescu, depunctată şi suspendată după incidentele din meciul cu Olympiakos!

Postat la: 05.03.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

PAOK a fost măcelărită la comisii! Echipa lui Răzvan Lucescu, depunctată şi suspendată după incidentele din meciul cu Olympiakos!

Veşti proaste pentru Răzvan Lucescu, antrenorul care până de curând se bătea cu prima şansă la titlu în Grecia. PAOK Salonic a fost depunctată şi suspendată după incidentele de pe 25 februarie, din startul derby-ului cu Olympiakos.

Comisia care a analizat cazul a considerat că PAOK Salonic este în culpă pentru ceea ce s-a întâmplat pe "Toumba", motiv pentru care echipa din Salonic a pierdut cu 3-0 la "masa verde" jocul cu Olympiakos, a mai fost depunctată disciplinar cu 3 puncte şi va disputa două partide pe teren propriu fără spectatori. De asemenea, clubul din nordul Greciei a primit şi o amendă de 30.000 de euro.

Decizia a fost primită cu un val de nemulţumire în Salonic, acolo unde microbiştii încă îl acuză pe Oscar Garcia, antrenorul lui Olympiakos, că a exagerat mult proporţiile incidentului. Acesta a cerut să fie spitalizat şi a purtat un guler care să îi fixeze gâtul după ce a fost lovit din tribună cu o rolă de hârtie. Analiza comisiei de disciplină nu a ţinut cont, din câte se pare, de raportul observatorului de joc, cel care notase faptul că arbitrul întâlnirii a considerat că Oscar Garcia putea continua meciul, dar şi că antrenorul lui Olympiakos a refuzat să fie consultat de medicul prezent la stadion.

Decizia complică foarte mult calculele lui PAOK în acest final de sezon. Cu şase meciuri rămase de disputat, echipa antrenată de Răzvan Lucescu are 49 de puncte, cu cinci mai puţine decât AEK Atena şi cu unul mai puţin decât Olympiakos. Astfel, victoria în derby-ul de duminică, contra lui AEK, este obligatorie pentru Răzvan Lucescu, chiar dacă partida de pe teren propriu se va disputa, în urma suspendării, fără spectatori. PAOK are dreptul să facă apel la decizia de astăzi.

loading...
PUTETI CITI SI...