Organizatorii au anuntat ora de disputare a meciului Simonei Halep din turul II de la Wimbledon

Postat la: 05.07.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

Organizatorii au anuntat ora de disputare a meciului Simonei Halep din turul II de la Wimbledon

Organizatorii turneului de la Wimbledon au anuntat in aceasta seara programul zilei de joi de la Wimbledon, cand principala favorita Simona Halep o va infrunta pe chinezoaica Saisai Zheng (126 WTA).

Partida este programata a doua pe Terenul 1 si va incepe in jurul orei 16:00, ora Romaniei, dupa terminarea meciului dintre Marin Cilici si Guido Pella. Croatul a castigat primele doua seturi, 6-3, 6-1, iar Pella conduce cu 4-3 si break in setul trei. Intunericul a intrerupt insa partida miercuri seara. Saisai Zheng s-a impus in turul 1 in fata compatrioatei Qiang Wang, scor 6-3, 4-6, 6-1, in timp ce jucatoarea noastra a invins-o in minimum de seturi pe japoneza Kurumi Nara, 6-2, 6-3.

Simona Halep si Saisai Zheng s-au mai intalnit o singura data pana acum, in 2015, in semifinale la Shenzen, jucatoarea noastra castigand fara emotii atunci, 6-2, 6-3. Mihaela Buzarnescu, cealalta romanca ramasa pe tabloul principal de la Wimbledon, va evolua vineri in turul III impotriva Karolinei Pliskova. Ora de disputare a partidei va fi anuntata joi seara.

loading...
PUTETI CITI SI...