Nicolae Stanciu, prezentat oficial la Anderlecht: Ma bucur enorm pentru pasul important facut. Romanul va purta tricoul cu numarul 73

Postat la: 30.08.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

Nicolae Stanciu, prezentat oficial la Anderlecht: Ma bucur enorm pentru pasul important facut. Romanul va purta tricoul cu numarul 73

Internationalul roman Nicolae Stanciu, in varsta de 23 de ani, a fost prezentat oficial la Anderlecht Bruxelles, club care l-a achizitionat de la FC Steaua in schimbul a 9,8 milioane de euro, si a oferit primele declaratii din postura de component al formatiei belgiene.

"Sunt foarte bucuros ca am semnat cu Anderlecht. Sunt fericit ca am ajuns aici si abia astept sa ne vedem pe teren. Stiu foarte multe lucruri despre Anderlecht, stiu ca e cel mai mare club din Belgia si are fani foarte frumosi. Astept sa joc si, impreuna cu colegii mei, sa-i facem fericiti. Am vorbit cu Alex Chipciu inainte sa vin aici. Am jucat trei ani impreuna la Steaua si sunt foarte fericit ca putem fi coechipieri si la Anderlecht", a declarat Chipciu pentru site-ul formatiei belgiene.

Astfel, mijlocasul originar din Alba Iulia a semnat un contract pe cinci sezoane cu formatia antrenata de Rene Weiler, si va purta tricoul cu numarul 73 pe Constant Vandenstock. Belgienii platesc 9,8 milioane de euro pentru roman: 7,8 milioane, plus alte doua milioane de euro daca Stanciu va juca peste 50% din meciuri in doua din cele cinci sezoane de contract.

Stanciu nu va ramane in Belgia si pentru o conferinta de presa de dupa prezentare, fiind nevoit sa revina in tara, in cantonamentul echipei nationale.

"As vrea sa va raspund tuturor la mesaje, dar nu am timp. Am semnat cu Anderlecht si acum ma intorc in cantonamentul nationalei. Ma bucur enorm pentru pasul important facut astazi. FC Steaua Bucuresti va fi mereu cu mine, oriunde as merge, pentru ca o am in suflet si nu o pot scoate de acolo. Promit sa va tin la curent cu tot ce se mai intampla. Va salut pe toti!", a scris fostul mijlocas al Stelei pe contul sau personal de Facebook.

Nicolae Stanciu a petrecut trei sezoane la FC Steaua, fiind transferat in vara anului 2013 de la FC Vaslui, pentru 700.000 de euro. In acest timp, mijlocasul de 23 de ani a strans 136 de meciuri, 33 de goluri si 25 de pase decisive.

loading...
PUTETI CITI SI...