Mircea Rednic, declarații după eliminarea rușinoasă din Cupa României

Postat la: 02.11.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

Mircea Rednic, declarații după eliminarea rușinoasă din Cupa României

Mircea Rednic, antrenorul lui Dinamo, a oferit o primă reacție după ce „câinii" au fost eliminați de Csikszereda din optimile Cupei României, 3-3, 8-9 după executarea loviturilor de departajare.

Gicu Grozav a ratat un penalty decisiv, la 3-3, dând o scăriță peste transversală, spre stupoarea băncii tehnice! „Până nu mori, nu înveți. Ce a fost azi e rușinos, așa e când iei fotbalul la mișto, plătești! Cer scuze fanilor, nu poți să-ți bați joc de echipă.Adversara noastră, cu tineri, cu necunoscuți, ne-a dat o lecție de viață. Katsikas face un fault inutil, apoi dormim la fazele fixe. Mi-e rușine de cum s-au comportat jucătorii, și-au bătut joc de toată lumea. Vor plăti, dar știm ce avem de făcut ca să ne revenim.

Deci nu se poate să fii jucător străin, să câştigi salariul pe care îl ai şi să nu faci diferenţa. Păi face diferenţa Mihai Neicuţescu, care a jucat în Liga a II-a, a intrat, a înscris, a dat şi penalty. Sunt lucruri pe care eu le-am constatat, dar n-ai ce să faci. Eu am şi discutat mai de mult. Încă le-am mai dat o şansă. La mulţi s-au dat prea multe şanse şi suntem obligaţi să luăm măsuri.

Dinamo i-a întins o mână și lui Gicu Grozav și tu vii și te comporți așa? Cine nu-și revine, să plece! O să merg pe tineret. Cine arată că nu merită să rămână la Dinamo va pleca! Am ajuns la fundul sacului! Săracul portar Muțiu ce să mai facă? Trebuia să-l pun să dea penalty!", a spus Rednic la conferința de presă. „Puriul" a anunțat că Dinamo s-a înțeles cu Naser Aliji, un fundaș stânga albanez. Echipa alb-roșie și jucătorul de 24 de ani au ajuns la un acord, iar acesta va semna în curând cu formația alb-roșie. „A venit Aliji, vor mai veni doi-trei jucători", a adăugat Rednic.

loading...
PUTETI CITI SI...